"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 1, 2010

Jom Tonton Harry Potter & The Deathly Hollows (Harry Potter 7)



Korang semua dah tengok Harry Potter & The Deathly Hollows pt.1. Tak sangka Harry Potter dah smpai 7 episod… Dah tu yang ke-7 ini ada 2 part pulak.

Saya tengok Harry Potter 7 ini selepas Progra Orientasi GSST baru-baru ini. Spatutnya program malam itu ada aktiviti mengenai Taklimat Program Orientasi. Akhirnya, pihak penganjur iaitu Jabatan Pelajaran Negeri Sabah mengumumkan bahawa aktiviti malam itu di batalkan. So, saya dan rakan-rakan sebilik di Hotel Promenade membuat planning tuk tengok citer Harry Potter 7 di panggung wayang KK.

Citer Harry Potter 7 yg terbaru ini memang best, tak puas ar tengok coz ada kesinambungannya. Tu yang buat geram tu. Lama betul ar citer ini. Masuk jam 8.30 habis hampir-hampir ham sebelas. Kira berbaloi la menonton kat panggung wayang, dengan sound effect yang woooowww gtu.. Hahahaha…

Ok, kepada yang belum tonton p cepat-cepat best woo… So, nantikan pulak part II pd 2011 nanti.. Nak tonton pada bulan Mac.. Heheheh…

7 comments:

fathiah said...

nak tengok.... tapi x tengok dr siri1.. x best r an

Awangku Johan said...

>>fathiah
it's ok, tgok dr mula akan mnjiwai citer tu nti hehe... mmg best.. Suka plakon wanitanya Hermony

Ziezah a little girl said...

jijah da tgk...mmg best gler! tunggu sambungan pada julai 2011~~

azwa_amani said...

tgok kat cinema kee...awin x pernah masuk cinema..hehehe..kalau dah kuar cd, baru gi carik...opssss..abg beli, tumpang tgok jer..:P

Cik Mus said...

nak tengok jgk ni. belum ada masa nak p panggung.

Awangku Johan said...

>>Ziezah a little girl
ohhh ya ka Julai.. lupa ar.. hehe

>>Awin
yup tgok kat cinema.. best wooo... jom la nonton bawa popcorn n coke bestnyert

Awangku Johan said...

>>Cik Mus
jom p panggung hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...