"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, December 25, 2010

Jom sarapan pagi bersama saya


Selamat pagi semua… Sejuknya pagi ni.. terasa macam malas nak mandi.. Hahahaha.. Apa2pun dah siap workout.. So lepas ni jom sarapan pagi…

Dah bersarapan pagi kerrr??? Kalau belum jom bersarapan dengan saya.. sedapnya hidangan sarapan saya pada pagi ini.. betul2 menyelerakan.. hahaha.. Korang mesti jelez sarapan saya ini.. Hehehe


So, lepas sarapan ni jom plan nak buat apa pada pagi Sabtu ni.. Nak p shopping2 ke, jalan2 cuci mata ke, atau just stay d rumah…. Hurrrmmm.. nak buat apa ya????

fevret saya nescafe tarik..

sedapkan hehe

16 comments:

Miss SurferParadise said...

sabar je tgok ...

Awangku Johan said...

@@Miss SurferParadise
Hahaha.. jom sarapan..

areteacar said...

SEDAP2!!

ADA SOMETHING UNTUK ANDA!! :)
http://banyaktehkereta.blogspot.com/2010/12/semua-yang-follow-blog-ini-wajib-baca.html

Syed Hilmi Syed Yahya said...

peh.....pau kacang,,,,,gram giler tngok,,,,sabar je lar,,,hahaha

Ayna Tan said...

selamat bersarapan.

Penjejak Mimpi said...

Salam.

Pau tu ok lagik. Just nescafe tu kureng sket. Sy prefer nescafe O saje...

Salam ziarah dari Penjejak Mimpi.. :)

Gen2Merah said...

wahh..sedapnya sarapan tu yaa

Awangku Johan said...

@@areteacar
yup, mmg sedap

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
hahaha.. sedap pau ni taw

Awangku Johan said...

@@Ayna Tan
Thanks

Awangku Johan said...

@@Penjejak Mimpi
ooo... saya minat nescafe tarik.. sedap ar..

Awangku Johan said...

@@Gen2Merah
mai makan berjemaah hehhee

whitecappuccino said...

sedap ni..ringkas jer

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
yup sedap ni sis.. biarpun ringkas yg penting xda minyak.. hehehe

MAMASYAZA said...

bfast akak pagi tadi, nasi goreng, hari ni lepak kat umah aje

Awangku Johan said...

@@MAMASYAZA
wah nasi goreng dgn apa udang ke?? sedapnya.. hehe..
tp awang x suka makan yg minyak2 huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...