"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!!!!!



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Yeaahhh.. Abg Ben dah mulakan segmen tuk hujung tahun yang terhangat iaitu 500 BLOG!!!....

Oleh itu, buat teman-teman blogger yang jauh mari dekat, yang dekat mari rapat, yang rapat jom join segmen Abg Ben ni.. Best woo kalau disenaraikan dalam 500 Blog.. Banyak faedahnya yang kamu dapat nanti.. Hehehehe.. kalau nak tau apa faedahnya join je segmen 500 Blog tu yaaaaa….

Tapi ada syarat2nya wooo …. Antaranya ialah:

1. Letak banner

* Ok dah letak… settle dah Satu

2. Tajuk : 500 blog…

* Linknya ada di sini yaa… klik tau..

3. Tulis serba sedikit tentang diri anda dan tujuan anda jadi blogger

* Lelaki, umur still muda g 24 tahun, sekarang ini duduk kat kampung coz saya dah kembali ke kampung tuk mendidik anak-anak kampungku, sangat berfokus dan teliti dengan kerja. Tujuan berblog ini adalah untuk berkongsi serba sedikit ilmu dan pengalaman yang ada serta berdakwah tuk saling ingat-mengingatiNYA antara kita sesame umat.. Malahan itu, berblog juga adalah cara tuk mengisi masa lapang yang ada…

4. Tinggalkan URL anda di en3 ini

* Di sini tau…..

Kepada semua rakan-rakan bloggers jom kita kita support segmen yang dibuat oleh Abang Ben ni…. Anggap saja ianya satu jalinan muhibbah serta silaturrahim antara kita bloggers2… Hehehehe


Jalan-Jalan bersama Pak Kaduk,

Singgah semeta di negeri Kelantan,

Wahai rakan bloggers jangan mengantuk

Mari memeriahkan segmen abg Ben sediakan

20 comments:

ieda said...

salam dari jauh..selamat berblogging.

misz nana said...

sudi tolong nana??

http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/saya-nak-review-blog-misz-nana.html

Awangku Johan said...

@@ieda
salam jg..
thanks.. slamat berblogging jg

Awangku Johan said...

@@misz nana
tolong apa ya??

shahjiehan said...

cik awang cik awang~ good luck~

husniah zaimah said...

salam. saye singgah n follow balik ye. :D

princess hanna said...

gudluck yar~ =)

Awangku Johan said...

@@shahjiehan
yup thanks shahjiehan

Awangku Johan said...

@@husniah zaimah
thanks yaa

Awangku Johan said...

@@peincess hanna
thanks ya

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Awangku Johan said...

@@Mimiey..(^-^)
ok salam kenal

Awangku Johan said...

@@Laili
salam perkenalan jg..
thanks ya

Awangku Johan said...

@@Myra Ayreen
salam kenal jg
ok thanks ya mnjenguk saya

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Awangku Johan said...

@@Mamat
saya dah follow kamu laa

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

yess bagus tu saya follow awk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...