"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 29, 2010

Haaa.. BOMOH di Padang Bola!!!


Ada gaya jugak ya bomoh ni.. Meh masuk ujibakat Pilih Kasih.. Hahaha



Aduhhh lawaknya men guna bomoh-bomoh pulakkk…. Bajet nak cari populariti la ni bomoh ni.. Hahaha…

Tengok kuasa sapa yang hebat kuasa bomohhh??? Hurrmm.. bomoh pun manusia.. yang berkuasa tu Allah S.W.T… semangat berpasukan tu penting.. Kata Wonderpet.. Apa yang penting???? KERJASAMA…

Haaaa.. tu la yang penting kerjasama.. Ni men bomoh-bomoh ni tahyul dan khurafat dah ni.. dah menyekutukan Allah dah ni.. Huhuhu.. Taubat.. Taubat…

So, Malaysia menang bukan dengan laser….. Jugakk bukan dengan kuasa Bomoh… tapi menang dengan semangat pengorbanan, semangat perjuangan untuk negara tercinta serta sokongan daripada rakyat Malaysia.. Yeaaahhhh

36 comments:

Nurul Nadiah Mamat said...

sokong entry nie.....

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
hahaha.. lawak.. tp best ar tgok gaya dia tu.. haha

cik ciput said...

setuju! kita menag dengan usaha sendiri! tahniah malaysia!

Eda said...

apa sangat la duk pecaya kt benda2 tahyul mahyul ni...berserah saja pada Yang Maha Kuasa...

Tok Esah said...

hahaha, actually gmbar yg tok ambil ni masa klate lawan dulu, sekadar hiburan, kalau tengok molek, mcm osman kering!!! ahhaa

Nurul Nadiah Mamat said...

ekeke....nie gambar betul ke tak nie?semangat je duk jampi...mambang bola....bagilah bambang mskkan gol....=P

su said...

i follow u 1421!

salam perkenalan :)

~tice su~

Ask said...

Salam.. Haha~
Lawak muka bomoh tue..
Serius habis!!

Awangku Johan said...

@@cik ciput
yup.. memang dgn usaha sndiri

Awangku Johan said...

@@Eda
benda tahyul.. huhu.. still lg ada org mmpercayai ek.. mcm la tinggal kat Africa huhu

Awangku Johan said...

@@Tok Esah
hahaha.. sj jak yaa

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadhiah Mamat
hahaha,, memamng mambang bola.. hai mambang tanah, mambang api, mambang air.. smbung laaa

Awangku Johan said...

@@su
muchas grasias ya follow blog saya ni

Awangku Johan said...

@@Ask
hehehee..

Nurul Nadiah Mamat said...

mambang merah...mambang biru.......( jersi m'sia).....sebab tu m'sia menang.....bomoh silap jampi....ekeke.....

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
hahaha.. macam2 mambang daaa..

Nurul Nadiah Mamat said...

macam citer p.ramlee la plak...hoho...

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
hahaha..

mia said...

hehehe..terbaeklah abg AK.

Anne said...

Tahniah pasukan Malaysia!!

Nurul Nadiah Mamat said...

hiii......

Awangku Johan said...

@@mia
Hahaha.. semuanya terbaik

Awangku Johan said...

@@Anne
skalung penghargaan buat pasukan skuad kebangsaan

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
Hii

Nurul Nadiah Mamat said...

ngee....... =D

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
aik? hahaha..

Akmal said...

seronok habis Malaysia menang..

join here plak
ceritera sebalik suzuki...

Nia said...

hahahaha.. apala bomoh tu jampi.. agak2 soh hantu dya main bola kaaa hahaha sumpah klakar!

Nurul Nadiah Mamat said...

aik?kenapa?ekeke......

y-A-n-A said...

malaysia terbaek!! :DD

Awangku Johan said...

@@Akmal
haha.. mmg seronok

Awangku Johan said...

@@Nia
hahaha. suh dia punya pelesit men bola la tu hehe

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
hahaha.. saja je menimbulkan persoalan hehe

Awangku Johan said...

@@y-A-n-A
yup terbaikkk

Nurul Nadiah Mamat said...

oo.....ekeke.......

Awangku Johan said...

@@Nurul Nadiah Mamat
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...