"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 16, 2010

Minda Kelas Ketiga & Tandas


Selalu dengar kat radio, tv, akhbar dan macam-macam lagi tentang "minda kelas ketiga" tapi tak ramai yang tau apa sebenarnya minda kelas ketiga tersebut. Ada yang sebut kat meeting, kat sekolah, kat pejabat, malah taim dating pun ada perbahasan tentang isu ne hehe [saya tak pernah kut hehe].


Lawak pun ada rasanya mengenangkan hari tandas sedunia ne. Erk...ada juga hari untuk tandas hehe. Tapi kata orang pandai-pandai [bukan saya-saya tolong sampaikan], nak tau orang yang minda kelas pertama dan ketiga, tengok pada tandasnya. Huh! simple jek kan. Kat rumah tu lain cerita la cik akak oi.


Perati kat tandas awam. Sebab awam tu yang masyarakat guna. Kalau macam ini>>


Ish, Dasat hehe. Orang nak cari Ilham tulis blog pun dah tak jadi hehe. Tu belum masuk tulisan kat dinding tu. Ada ayat-ayat Cinta tau [hahaha]. Dengar kata tandas kat Malaysia ne secara keseluruhannya...ehem..teruk [dengar kata la kan]. Tak pasti sebab x jumpa statistik lagi.


Hanya sebagai perkongsian di awal2 pagi yang indah dan ceria ini hehe.


p/s-tandas memang bersih tapi sekali masuk RM2 agak-agak kelas apa plak tuh?..



22 comments:

shichi_iza said...

boleh sampai termimpi2 ni pas tengok tandas 2.... huhuhuhu kot2 letak rm2 supaya ramai orang x guna kemudahan tandas so tandas akan lebih bersih tanpa pengunjung..... hehehehehe

Zara Affendi said...

salam..

Tandas sekarang memang popular. huhu. :) minda kelas ke tiga.

cik miera said...

damn...jijik giler....buwekkk

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. blh cam tu pulak smpai termimpi2 hehehe...

Awangku Johan said...

@@Zara Affendi
Wkumsalam..
Popular sangat2.. haha

Awangku Johan said...

@@cik miera
haha... mmg jijiks kan...

shichi_iza said...

dah tandas macam 2 "cantik".... mmg termimpi2, mimpi ngeri..... hehhe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
tak pa ar.. maybe tu la pgalaman mimpi ngeri kan huahuahuahua

shichi_iza said...

haah... mimpi ngeri 2, xada orang yang mimpi indah kalau ngan tandas.... hehehehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. mn la tau mimpi mandi2 manda dlm tandas.. haha

shichi_iza said...

hahaha... kalau ada yang mimpi tengah mandi manda kat tandas 2, confirm belum mandi lagi..... hehehehe (terjahat seketika)

Orange said...

macam kenal entry ne AK hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. hg kot lum mandi

Awangku Johan said...

@@orange
Zul, peduli ku apa.. aku recycle entry kau haha

shichi_iza said...

ishhhh.... xada2, ni golongan yang mandi tau. tapi bukan kat tandas cam 2.... haha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. gurau jer

shichi_iza said...

xambil hati pon, nanti cepat tua plak kalau ambil hati je.... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haaa.. baguih2 hehe

shichi_iza said...

terima kasih.... hahaha jgn puji bnyak2, nanti sy bangga diri, lagi susah.... hahaha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hhahahaha..

Burp said...

perghh! nak mntah tgk~

Awangku Johan said...

@@Burp
hahaha.. ni la pabila rakyat x jaga kebersihan tandas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...