"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, December 31, 2010

Happy New Year + Azam 2011



Selamat Menyambut Tahun Baru 2011 buat rakan-rakan sekalian..

Malam ini saya just stay kat rumah jer.. Tak celebrate Tahun baru pun.. Hurmm.. macam malas la nk wat countdown.. hurmm biasa lah kan kat kampung bukan ada sambutan apa-apa pun..

Ni pun ramai dah member-member sekampung ni p pantai kat kampung ni.. Dorang nak p tengok pertunjukkan bunga api kat Pulau Labuan seberang laut sana.. Kampung saya ini dekat dengan Pulau Labuan jer..

Daripada saya buang tenaga kat sana dengan memberi darah free kat nyamuk bagus saya duduk kat rumah tonton tv, main fb, blog, ym sambil-sambil makan jajan.. Hehehehe..

Arggghhh… sayangnya nak tinggalkan tahun 2010. Macam-macam memori 2010 melayang-layang dalam fikiran. Ada yang manis, ada yang pahit.. Yang pahit buat pengajaran. Yang manis pula dijadikan kenang-kenangan.. Hehehe….

Harapan saya, smoga tahun 2011 ini lebih baik daripada tahun sebelumnya… Semoga ukhuwah yang telah sedia ada berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga ilmu yang diperolehi sepanjang hayat ini menjadi bekalan dunia dan akhirat kelak.. Akhir kata, SELAMAT TAHUN BARU 2011… J

++Azam Tahun 2011++

Azam saya thn 2011..keje rajin2 (collect sbyk mn pgalaman), collect duit (ada rezki cntinue my further study), rajin2 workout - biar pun x p gym tp usaha mwujudkan mini gym, rajin sembahyang, x nak notty2, teringin p melancong (stanley amacam project melancong kita? -à Stanley adalah rakan seUPSI dan teman 1 bilik masa praktikum)..

apapun

good bye 2010 and welcome 2011...

18 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

happy new year and wish you success in whatever you do... ;)

Sunah Mohammad said...

salam awang~ selamat tahun baru~

tahniah! award pertama di tahun baru~ jenguk SINI

kiwi said...

selamat tahun baru. tak sangka boleh terserempak kat blog. hehe

PG said...

Selamat Tahun Baru :)

moga dipermudahkan urusan utk mencapai target dan azam baru :)

miss minn said...

dtg berkenal kenalan sambil follow blogger otai...kalau sudi jemput lah follow kite yg tak seberapa nih :)

Awangku Johan said...

@@Keyrill Eduardo Willeyhem
Thank Keyrill..

Awangku Johan said...

@@Sunah Muhammad
Thanks.. Slamat Tahun Baru jg
Apa? ada award.. Hahaha.. Thanks skali lg

Awangku Johan said...

@@kiwi
thanks..
slamat thn baru jg..
hurmm sapa ya kiwi ni.. mcm dh lama kenal jer.. ehehhe

Awangku Johan said...

@@PG
Selamat Tahun Baru jg tuk kamu
Trima kasih atas doa itu.. Amin

Awangku Johan said...

@@miss minn
yup.. salam kenal dari saya..
aik.. mn ada otai.. biasa2 jak huhu
apa2pun nti saya singgah blog kamu

Solihin Zubir said...

salam sejahtera 2011..
moga tahun ini lbey baek drp sebelumnya...
aminnnn... :D

azrinrahim said...

semoga 2011 buat kamu lg ceria..jadikanlah 2010 sebgai iktibar untuk terus maju kehdapan..incya-Allah ..semoga berjaya bro awang..

Awangku Johan said...

@@Solihin Zubir

Salam Sejahtera 2011 jugak buat kamu
yup moga doa kamu dimakbulkan..
Amin

Awangku Johan said...

@@azrinrahim
Insyaallahs, smoga 2011 ini lebih ceria buat diri saya.. coz 1st mgajar kat skolah..
apa2pun thanks atas doa dari kamu.

||aLeaSaRa|| said...

hepi new year.smga apa yg dirancang Allah permudahkan ye!

Awangku Johan said...

@@ ||aLeaSaRa||
Amin... thanks atas doanya

... said...

as salam..
selamat tahun baru.moga dipermudahkan-Nya atas segala urusan2 dijalan-Nya.

ameen.. :)

Awangku Johan said...

..said..
Wkumsalam
thanks atas doanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...