"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 29, 2010

Contest Gambar Menarik 2010

Kali nie menjalankan tanggungjawap setelah diTAG oleh Ujang9897 & Sunah, thanks ek en.Ujang dan Cik Sunah... di Tag mengenai kontes gambar menarik anjuran tuan tanah bernama areliff....untuk keterangan lanjut..layari la laman sesawang dia..klik sini.

Nak tau adiah dia mmg sangat2 menarik.. Hadiah SUKAN tuuuu

Apa yer gambar yang menarik yang patut aku pertaruhkan tuk mendapatkan adiah tu.. kalau menang la ek.. haaaaa.. ni gambar dia… hehe

Kenapa aku pertaruhkan pic ni ek.. sebabbbb…… Gambar ini adalah semasa saya jalan cuti-cuti Malaysia di Kelantan dan Terengganu pada 4 Jun 2010.. Motif utama percutian ini adalah menghadiri kenduri kawin rakan-rakan seUPSI.. Barakallah hulakuma wat rakan-rakan saya.. Ibarat sambil menyelam minum air kan so jalan-jalan melancong la.. Pic di atas ini adalah di negeri Terengganu iaitu di Pantai Penarik Terengganu, x mandi pun just men-men air dan makan sotong goring dan ikan bakar.. wah sedap-sedap.. rasanya nak p lagi ke tempat ini hehehe.. pantai yang cantik dan deseran ombak yang mendayu-dayu.. wahaahaaha.


Tag 3 orang

kak wc

Awin

Ask

Sekian saja dari Awang.. Ok keep & touch

10 comments:

Sunah Mohammad said...

eh? ujang pun tag ye? hehe..saya pun tag awang jugak~ :p cuba rujuk ruangan sembang kat older mesej kalo perasan...hehehe

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
Ohh ya ka.. haha.. sat2.. awang bubuh nama awak kat dlm entri yg awang wat tu hehe

Mr. Swift said...

Jenguk sini! :p

HOT! Rahsia Dan Tips Menjadi Blogger Masyhur/Terkenal Seperti HANIS ZALIKHA.

Sunah Mohammad said...

nak letak nama gak? eheh~ thanks~

Awangku Johan said...

@@Mr.Swift
thanks yaaa...

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
hehe.. dah letak ar..

Ask said...

Salam..
Terima Kasih ya.. hehe =))

Awangku Johan said...

@@Ask
Waalaikumsalam Ask
sama2 kasih yaa.. hehe

whitecappuccino said...

tq ya awang..nanti akak buatk..Goooollll!! masia dah gol hehe

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
yeaaahh malaysia gol hehe. thanks to Saffe Salleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...