"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, December 12, 2010

Penat.. Fuhh~~


Fuhhhh….. penatnya.. baru jak sampai kat rumah ni.. Tadi pagi pegi KK bersama adik saya.. So, smpai kat KK terus p tengok wayang kat panggung wayang.. Hehehe.. Tgok citer NARNIA laaaa… Hahaha.. masuk jak dalam panggung.. wah ramainya… Teruja ar tgok citer tu.. Best jugak laaaa… heeee… Lepas jak habis tgok citer tu apa g stay la di rumah kakak.. Tunggu akak saya habis keje jam 8 malam..

Kira-kira jam 8.30 kita orang berangkat balik kampung.. Balik kg.Menumbok la.. yang mengambil masa perjalanan 2 jam setengah.. Akhirnya tiba di rumah jam 11.15 malam.. Datang terus p buka my lappy.. hehe.. update blog laaa.. Ok la.. nampaknya perut saya dah miskol ni… So, apa maknanya tu??? Kelaparan laaa… Heeheheh… ok nk makan.. byeeee…….

14 comments:

whitecappuccino said...

mesti tido senyum je lps ni sbb kekenyangan..:)

zacky ~786~ said...

yeker.. wahh .. nk tgk gak la.. huhu

Omu Rice said...

wah...dah tgk narnia..bilalah Omu nak tengok..rapunzel terlepas...huhu...

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
Hehehe.. ish tak la kak.. lps mkn x leh tdo.. nti buncit.. hehe.. kena duduk lu tonton2 tv hehe

Awangku Johan said...

@@zacky~786~
yup.. best.. ada lucu2 jg hehe

Awangku Johan said...

@@Omu Rice
Yup dah tgok.. Td mula2 nk tgok citer Hantu Kak Limah.. last2 dah terlepas.. apa g tgok Narnia jak laa

azwa_amani said...

haiii..salam kenal..sya blogger baru..meh la ke blog sya...suka blog awak..hikhik :P

azieazah said...

Salam saudara.

Membalas kunjungan...
Nice blog, warna hitam kuning memang menarik...!

MAMASYAZA said...

tak berpeluang lagi nak bwk anak2 tgk narnia, tambah2 lagik rapunzel, ntah bila dpt bwk pun tak tau le

Awangku Johan said...

@@azwa_amani
Aik.. dia ni.. nk kena lekuk ni.. hehe
apa2pun thanks.. sy pun suka blog awak

Awangku Johan said...

@@azieazah
Wkumsalam...

thanks ya.. hehe

Awangku Johan said...

@@MAMASYAZA
tak pa mama.. beli jak DVD tonton bersama kat rmh.. leh la mkn2 dpn TV.. hehe.. kan tu lebih baik tuk mengeratkan hubungan kuarga.. hehe

shichi_iza said...

Narnia best.... ^^V

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
a'ah mmg betul2 best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...