"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 9, 2010

DONUT itu LEMBUT



ihsan dr Mr. Google

Haaaa… Pic kat atas ni DONUT kan.. Tapi entry ni bukan pasal Donut ni.. Awang maksudkan citer di Astro Ria iaitu Donut, 9 Dec 2010 jam 9 pm tadi. citer yang mengisahkan kehidupan masyarakat moden yang melalui kehidupan dan tidak boleh membezakan yang mana benar dan salah. Lakonan Fizz Fairuz, Amiza Adnan, Sheila Rusly dan Norman Hakim..

Hahaha.. Lawak la tengok Norman Hakim dan Fizz Fairuz jadi donut iaitu lelaki lembut.. Memang menjiwai watak.. Tahniah buat mereka.. hehe..

Apa-apapun happening tengok citer tu… Hurmm x henti-henti gelak gelagat Norman Hakim dan Fizz Fairuz..

Donut tu Lembutttt… Auuuuwwwwww!!!!!!!!

sapa ni??? Norman Hakim la... hehe

43 comments:

Citarasa Rinduan said...

ala tak sempat nak tengok..
tapi tak kisah ada ulangan..

PS: agak geli dgn lelaki bertubuh sasa tapi auwwww....

fauzibest5 said...

Wakakaka....kalau den ado astro,dah lama tengok citer ni...

hamihemo said...

like..hhahahah
lawak betul cita tu..ngan gelagat shela roslinya hahah...
x tahan

whitecappuccino said...

Laaa..terlupa la pulak nak tengok! hrp ada ulangan nanti..

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.mmg best lah cite donut tadi :P

EzzEddin said...

auuwww..
must see this drama..
bilerla ulangan ditayangkan plak???

AiDa AzRyN said...

menggodanya.. auuuwwww.. XD

Rafidah Bakri said...

cerita Donut yg sangat best. lawak gile. hahaha

sYazY_dZaiMa said...

haha, lawak tol citer tue :P

. said...

cite tu kelakar. hehehe.

. said...

cite tu kelakar. hehehe.

cik yanie said...

sdapnye donut..
terigt big apple alien
huhu

syazwani wany syazli said...

ala,yeke,xtgk la td,,,ni sbb tgk cite 999 n saka jentayu la ni...xpe2,t ulangan mesti tgk...

Cikgu Fikri said...

hahahhaaha..
ingtkan donut big apel..
sbb fiq mmg mnt donut tu..
rupa2nyer cter kaum2 nyah..
huhuhu.....

Darkbatman said...

bapak kelakar muka norman hakim.hahahahaha

Awangku Johan said...

@@Citarasa Rinduan
a'ah rasanya ada ulangan kot..
jgn riso la.. leh tgok jg tu nanti.. sure... lawak hehe

Awangku Johan said...

@@fauzibest5
tak pa bro.. nti bro leh usha kat youtube.. tgok by sin.. hehe

Awangku Johan said...

@@hamihemo
mmg lawak.. sheila rusly mmg best belakon.. dgn gaya bahasa dia yg hampeh hehe

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino..
haha.. tak po eh, maybe ada ulangan g tu

Awangku Johan said...

@@Puteri Iqa Izyan
thniah dah tgok citer tu.. msti gelak sakan kan kekekeeke

Awangku Johan said...

@@EzzEddin
hurmm, p antaq email kat Astro suh wat ulangan citer tu hehehe

Awangku Johan said...

@@AiDa AzRyN
hhehe.. mmg mggoda gtu.. Auuuwwww jg ler.. hehe

Awangku Johan said...

@@Rafidah Bakri
hehehe.. cnfirm rating tertinggi kat citer donut tu.. msti ada permintaan ramai suh tayang kembali ehhehe

Awangku Johan said...

@@sYazY_dZaiMa
opkos lawak hehehehe

Awangku Johan said...

@@.Said
hehe lawak sakan n0o

Awangku Johan said...

@@cik Yanie
Donut mmg sedap.. sy minat dgn Blueberry heheehe

Awangku Johan said...

@@syazwani wani syazli
hehhe.. p marah kat citer 999 dan saka jentayu tu.. hehe (gurau n0o)
it's ok la, harap2 ada ulangan tu

Awangku Johan said...

@@Cikgu Fikri
hehe... maaf la cikgu bukan pasal Donut tu.. tp alkisah mgenai kaum2 lmbut hehe.. sian hg msti kempunan hehe

Awangku Johan said...

@@Darkbatman
hahaha.. mmg kelakaq muka Norman hehe.. badan tough wooo tp auuwww,,. heheehe

ijatnuar87 said...

ahak...dah tgk iklan dier..tp mntk dijauhkn la dari jadik camnih...

Cik S said...

saya tgk gk citer ni semalam...klaka tgk aksi dorg..hehe..tp lagi terliur tgk donut tuh..laparrr

rizaros said...

byknyer follower awang...jeles2.. hehehe.. thanks jd follower... :) nice blog...

~ PIJA ~ said...

awang,
mmg kelakar citer nih..geram jerk..hehee

Hanis Azla said...

alamak tak pernah tgk lagi.. Mcm best aje..

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
Yup, mintak d jauhkan drp kita. AMIN

Awangku Johan said...

@@Cik S
hahaha.. klakar kan..
hurmm Awang pun lapar tgok Donut tu.. dah lama x mkn Dunkin Donat huhuhu

Awangku Johan said...

@@rizaros
Kena kerja keras.. dlm 11 bulan awang berblog ni itu la hasil followers awang dpt.. Insyaallah, kamu pun blh punya dpt followers mcm awang... thanks ya follow.. blog kamu pun so nice..

Awangku Johan said...

@@~PIJA~
awat geram sgt dgn citer ni.. hehehe

Awangku Johan said...

@@Hanis Azla
hurmm nnti tgok la.. tu pun klu ada ulangan hehe..

Gadis Kampung said...

kenapa ye ramai lelaki nk jadi perempuan?erm dok pikir dah lama dah soalan nie...

Awangku Johan said...

@@Gadis Kampung
Hurmm bukan smua lelaki just sebilangan jak tu.. Maybe depa ni terpgaruh smnjak kecik lagi.. Mn la tau kan ibu bapa mrk nak kan ank pempuan.. keinginan anak pmpuan tu tggi, last2 kuar laki.. tetiba anak tu pulak d didik dgn cara pmpuan, maka lahir la spt tu.. yg kedua lg d sbbkan pgaruh rakan sebaya.. yg ke3 maybe pergaulan mrk dr kecik hingga dewasa bersama bdk2 pmpuan jak..

dibadeebut said...

hihi.. kisah yg boleh jd pengajaran... jangan tunjuk pada org..sebb satu mengala org lain tp yg 4 menghala ke kita..hihi

Awangku Johan said...

@@dibadeebut
yup betul tu, jgn tuding kat orang.. hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...