"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 22, 2010

Jom Breakfast


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar semuanya?? Harap-harap dalam keadaan sihat hendakNYA… Ini nk tanya ni, dah breakfast ke?? Kalau belum jom la breakfast sama-sama.. hehehe..

Haaa.. ni kat sini Awang ada hidangkan kuih tuk korang semua.. Makan tau jangan tak makan.. tapi telan liur jak laa.. hehehehe…

Sedap ini kuih tat telur ni… Wah marvelous gtu…. Hehehe.. Ok, la nk sambung makan kuih ni dlu.. Jommmmm….





30 comments:

apezs shah said...

Nah cantiknya header baru awang.. Sukalaa.. Nak satu boleh hehe..:p tak malukan..


Pasal kuih ni, sedap x? saya kurang makan kuih manis. jadi mual..:)

Awangku Johan said...

@@apezs shah
haha.. biasa jak header saya ni..
apa yg nk satu?? kuih ke.. amik jer.. hehehehe

shichi_iza said...

kuih tat.....

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
yup.. sdap taw bnda ni hehe

Zara Affendi said...

uish! faveret nih! ^_^

Aimi Razman said...

Plate kita sama !

Awangku Johan said...

@@Zara Affendi
Eh ya ke.. nmpaknya sama fevret kita ni ek..

Awangku Johan said...

@@Aimi Razman
hahahaha.. plate pun sama haha

a'im said...

menarik jer kuih tu.huhu..

shichi_iza said...

mmg pon sedap... tapi xtau nak buat.... huhu

Awangku Johan said...

@@a'lim
memang menarik pun hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. mkn jer.. beli kat kedai hehe

sayemilikdieselamanye said...

sedapnye! my favourite..

shichi_iza said...

yup.... ari 2 macik ada nak ajar tapi xminat plak dah nak buat2 kuih.... ni skrg nak tat beli je la kat kedai.... 2 pon kat beaufort, klau kat membakut ni xada tat.... huhu

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. awat x blajar

shichi_iza said...

dah macik ajar waktu malas nak buat kuih2 dah..... huhuhu menyesal dah ni, byk sambutan kuih ni kat tempat sy, ble buat buss ni...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha... kan dah myesal

shichi_iza said...

mmg menyesal dh ni, kalau x malas nk belajar mesti dh dapat cara tmbh income time raya...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
a'ah betul2...
nasib baik la AK ni pndai wat Cheese kek.. leh tambah income time raya hehe

shichi_iza said...

cheese kek? sedap 2.... best la AK ble mkn cheese kek bila2 masa je kan... jealous la plak...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
dah mnjadi kewajipan klu time raya msti wat dlm 3-4 biji cheese cake.. serta chocolate cake

shichi_iza said...

confirm sangat2 dh ni yg sy jealous... chocolate cake pon AK tahu buat.. 2 kek ni la yg sy suka huhuhu sy xpandai buat

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. kek batik dan kek sarang semut pun pndai wat.. klu blk p upsi slalu bawa 3 jenis kek ni.. cheese kek, kek batik dan kek sarang semut.. tuk member2.. dah depa pesan mnta buatkan..

shichi_iza said...

yeyyyyy.... akhirnya ada juga kek yg sy tahu buat kek batik...
AK ni cam pembekal kek tuk kawan2 la ni,
camna kek sarang semut 2?

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
kek sarang semut tu a.k.a kek gula hangus

shichi_iza said...

laaa.... hahaha
slalu la dapat tempahan kek ni?

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
dlu masa form 6 ramai yg tempah.. skrg ni mls ar.. hehe

shichi_iza said...

aik, sal plak malas.... best 2 buss haha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
x bajet hahaa

shichi_iza said...

owhh... xapa2, t pas dh dpt gaji ble buat buss dh... buss time raya haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...