"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 30, 2010

"giveaway 3 tahun blog misztrex!"


Alamak nampaknya ada rakan blogger pelawa aku lagi tuk join GA misztrex… Haaa nk tau sapa yg tag aku tu..??? sapa lagi, ni hamihemo laa…. Trima kasih la buat hamihemo coz pelawa saya tuk join GA misztrex… huhuuhu.. sedih.. coz pelawa saya.. Haaa... p tgok tuan punya GA ni... misztrex

Syarrat-syaratnya :-

1) follow blog http://misztrex.blogspot.com/ dan ingat no follower korang

Haik… saya dah follow yg ke 241

2) share dan like button facebook di entry ini dan sila ingat no like korang

Haik… sudah like yg ke 30 tuuuu..

3) buat satu entry bertajuk "giveaway 3tahun blog misztrex!" dan letak banner kat atas ni dan link kan ke entry ini

Haik… juga sudah diselesaikan… tgok atas bawah tu… hehe

4) tag 3 orang dan make sure mereka tahu

cikgu Ateh

cikgu Awin

cikgu Bib

5) letak banner giveaway di sidebar blog korang dan link kan ke entry ni

Haik… sudah bubuh arr.. tgok la kat sidebar tu hehehe

6) tinggalkan link penyertaan, no like button dan no follower korang kat comment entry ni.. untuk senang trex check nanti yea...

Haik… DONE

hadiah gerenti berguna punya dizaman serba canggih sekarang ni... HEHEHEHHEHE... tak percaya? tunggu~ dan kalau ramai yang join mungkin hadiah akan digandakan kira fair la bukan..

bermula sekarang 29/12/2010 sehingga 24 JAN 2011

8 comments:

Ask said...

Salam..
Hehe~ aku pn mau join la klu gini.. =)

hamihemo said...

heeh it ok..

Awangku Johan said...

@@Ask
Wkumsalam..
join jer Ask.
terbuka tuk semua hehe

Awangku Johan said...

@@hamihemo
nti klu ada apa2 tag jak la blog saya ni ek.. hehe

azwa_amani said...

ak...mekasih tag awin,..tapi awin x menepati syarat,...xde akaun FB..heheh

Awangku Johan said...

@@azwa_amani
ok.. it's ok ar

athirah said...

thanx join :)

Awangku Johan said...

@@athirah
welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...