"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, December 17, 2010

Bila Blogger Berlakon: Suai Kenal Blogger


Letak Header Blog Ben Ashaari

Haaa.. p tgok kat atas tu.. Itulah Header Blog Ben Ashaari.. Hehe


Bila mula buat blog?

24 November 2009 bersamaan arrgghh lupa la hilang pulak calendar Islam thn lps huhuhu… Masa jam 6.51 petang


Jumlah follower sekarang?

1128 orang


Berapa traffic harian?

Alaaaa sikit jer huhu.. tu pun kalau rajin.. slalunya antara 200 – 300 ke atas gtu jak.. huhu


Sehari berapa entri??

Hurmm… sikit jak dalam 2-3 entri jer


Berikan satu blog yang best korang suka baca

Sebenarnya banyak blog yang best-best.. Tapi ntah ar, slalu menerjah dan membaca blog bro aie yang empunya blog Darkbatman… Hahaha.. tak tau ar.. maybe saya suka baca tips-tips kesihatan yang dia share dengan blogger-blogger lain..



Ok itu jak la yaa.. k smpai berjumpa lagi.. Hehehe


4 comments:

zacky ~786~ said...

wahh nk join gak..

Awangku Johan said...

@@zacky ~786~
hahahaha.. jom join.. nti ramai la yg akan terjah hg tu taw.. hehe

Rara Farah said...

suka jgk bukak blog aie...byk tips kesihatan

Awangku Johan said...

@@Rara Farah
sbb tu slalu baca entri aie.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...