"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, December 12, 2010

Followers dah 1000... Hehehe


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Rakan-rakan bloggers dan readers sekalian..


“Kadang-kadang kita tak akan berjaya sekiranya tiada sokongan dari orang lain, dan kita tak akan ke mana-mana jika tiada yang memberi suntikan semangat.”


Terima kasih buat semua followers dan readers blog saya


Tanpa kamu semua, saya takkan ada hati tuk publish entry-entry terbaru. Sebabnya saya suka baca komen-komen anda semua. Komen-komen anda buat saya bersemangat. Sebab semuanya friendly dan baik hati, sebab anda jugalah kenapa saya BlogWalking ke merata-rata. Kerana anda semua sumber inspirasi saya tuk terus melangkah ke hadapan yakni terus berblog.


Hehehe, ini bukan saya, ini mokcik Follower ke 1000 saya, pergilah melawat dia.

Click je pic tu ok..


Ni la dia 1000 followers saya

Once again, trima kasih ya kerana sudi meluangkan masa baca blog saya yg tak seberapa ini. Rasanya saya banyak merapu jer… Tu terserah pada anda semua tuk menilai.. Hehehe… kadang-kadang tak da benda penting pun dalam blog saya ini. Tapi yang penting kita enjoyyy dlu ….. hehe.. Sayang korang semua readerss…



31 comments:

sekamar rindu said...

salam...


tahniah kepada anda...hebat blog anda..

sekamar rindu said...

dari salah seorang follower anda..

cik miera said...

wahh..hebat la awk..congrats..
hmm btul..bila baca komen2 org terutama kt entry kiter yg cam luahkan pasaan tu, ase sonok je kan..hihi

whitecappuccino said...

Tahniah Awangku..akak akan sentiasa dtg sini..coz u're my first follower, remember??

MAMASYAZA said...

wahhh, tahniah...dah ramai peminat setia

little cart00n said...

jeles oh..da 1000 follower!
hepi blogging btw bro :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah2,,,best 2 ade ramai follower,,..heheh,,,,,follower ar yg selalu mengikuti berkembangn kite,tmpa follower,xde ar kite,,,tahniah sekali lgi,,,,!!

Bayu Kenangan said...

Tahniah.....

NARDtheNERD said...

aiiiiiipppppppp.

tirruuuuuuuu i.
saman nanti baru tau.

ahahahahaha
:P

azwa_amani said...

hebatnyerrr...ak ini link mantan YDP jmk sidang pertama KHAR 04/05..abg sudirman..

http://sudirman1809.blogspot.com

Yellow LEOpard said...

tahniah2. :)

Cik Wan Jun Smile said...

apakah perasaan anda?? (mcm wartawan polak..)

mia said...

abg akk..bestnye lagu ni...katne dpt ek?mia penat gile cari lagu ni tau..penah dgr kat blog sorg ni..grrr

nama.aku.lynn said...

waah!tahniah buat encik blogger!=)
boleh la jdi sumber inspirasi..hihih
keep blogging yaa..^_^

Awangku Johan said...

@@sekamar rindu
thanks..
sntiasa belajar... dan minta tjuk ajar dr blog2 otai...

Awangku Johan said...

@@cik miera
Thanks ya.. biasa2 jak.. hehe
keseronokan menulis dan mgomen

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
thanks kak..
coz sntiasa melewati blog awang hehe

Awangku Johan said...

@@MAMASYAZA
thanks yaa... sntiasa berusaha ke hadapan

Awangku Johan said...

@@little cart00n
tak pa.. nnti kamu akan memperoleh bgitu jg

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
trima kasih.. yup followers la yg slalu mmberi smangat tuk menulis..
Menulis bukan kerna nama.. tp menulis kerna enjoy

Awangku Johan said...

@@Bayu Kenangan
Thanks yaa

Awangku Johan said...

@@NARDtheNERD
hehe.. mn ada tiru..
ada beda jugak tu...
hahahahha.. apa2 pun thanks ya sama2 berblog dan bg supporter..

Awangku Johan said...

@@Azwa_amani
Awin.. AK dah follow blog abg Sudir..
Thanks yaa

Awangku Johan said...

@@Yellow LEOpard
thanks yaaa... coz slama ni bg supporter kat saya

Awangku Johan said...

@@Cik Wan Jun Smile
prasaan??? hurmm pelbagai la.. mcm2 ada.. apa2pun kena teruskan berblogging... shingga puas.. hehe

Awangku Johan said...

@@mia
ewaahhh mia.. dah suka dgn lagu blog abg ak ni ek?? hehehe
nak tau apa tajuk lagu ni..
haaaa.. byr Rm50.. hehe.. (gurau)
nama lagu ni DOAKU

Awangku Johan said...

@@nama.aku.lynn
Thanks yaa...
sumber inspirasi.. huhu rasanya blm layak g kot.. Kalau dgn blog miss apple, ben ashaari, cikgudahlia tu mmr layak ar d jadikan inspirasi.. hehe

shichi_iza said...

tahniah3x.... input yang menarik mesti bnyak yg akan follow.... :)

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
thanks atas sokongan.. Moga sntiasa myokong perkembangan blog Awang.. hehe

shichi_iza said...

insyaallah.... hehehe kalau xada halangan mesti akan follow blog ni, sebab dah terpikat dengan info2 kat dalam blog ni.... tapi just baru start follow dec n nov.... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
it's ok jak d alu2kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...