"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 9, 2010

Yeahh Streamyx




Holaaaa… Hari ni adik saya memasang Streamyx kat rumah.. Hehehee.. Tersenyum lebar gua.. Apa tidaknya selama ini saya guna Celcom Broadband Prepaid.. Hurmm, top up Rm20 tuk 1 minggu, bila dah habis kena top up lagi,.. Now, dah ada Streamyx ni agaknya memanjang la saya nnti online jer.. hehehehe… Apa-apapun thanks to my brother.. hehe.. Abang doakan kau murah rezki dan bahagia hingga ke akhir hayat.. Adik saya ni x lama lagi akan melangsungkan perkahwinannya pada 19 Dec ini… So, rakan2 bloggers mai la datang kat Sabah hehehe.. Pelawa ikhlas ini taw.. kalau ada kelapangan la ek.. So, hari-hari esok akan cerah dengan Streamyx…. Hehehe



p/s: Tapi kampung saya ini selalu jak putus bekalan elektrik….. Huhuhu.. Sadissss…



19 comments:

Syat0za said...

yeszaaa~ stimmix terbaik! hahaha

Izamir Ridzwan said...

lor letrik pulak yg selalu terputus.. hehe welcome to streamyx club..

Awangku Johan said...

@@Syat0za
ya ka.. hehe.. yihaaaa

Qamarul said...

haha lepas nie makin cergas laa on9.. laju skit..

Awangku Johan said...

@@Izamir Ridzwan
A'ah sakit ati woooo.. td pun letrik terputus.. hurmm kiranya hari2 la letrik terputus.. huhuhu, dari zaman eskol rndah g shingga skrg still ni jak masalahnya.. huhuhu..

Tp, thanks ya yihaaa welcome streamyx club.. heeehheeheheh waaaahh teruja pulak.. hampeh tul aku ni

Syat0za said...

sllu putus? report dah kat TNB? hoho
masok Buletin Utama!! hahaha

Hidayah Ahmad said...

bestnye dpt streamyx !

Fuziani JSR said...

Menggunakan Streamyx merupakan pilihan yang tepat.... bah komplen jak bah sana opis diurang kalau tiada karen....

9W2URY said...

wah bagus tuu..
lepas ni boleh lah BW sampai pesan... heheh

Citarasa Rinduan said...

salam..wah....dah ada stremyx eik, kena bayar sama2 tu..hehehehhe


(lagipun dia nak kawin kan??)

Awangku Johan said...

@@Syat0za
yup slalu putus bekalan letrik.. huhu nk masukkan dalam Aduan Rakyat huhu

Awangku Johan said...

@@Hidayah Ahmad
hehe best sgt2 ehehehe

Awangku Johan said...

@@Fuziani JSR
huhuhu dh brp byk kali komplen..

Awangku Johan said...

@@9W2URY
Hahaha.. BW smpai pengsan.. agak2 la.. tu kena la tgok keadaan.. hurmm x lama lg awal thn ni dah bz jd guru tegar..

Awangku Johan said...

@@Citarasa Rinduan
hehe.. mula2 ni adik dlu yg bayar.. nnti dah dpt gaji 1st baru la saya yg akan ambik alih bayar. huhuhu

Yup dia dah nk kawin..

xkane said...

hehe...karen x cukup kat kg tu..DD banyak, sedangkan SS utk karen tu kecik ja...apa x selalu sangkut karen...jgn hang DSLAM srceamyx sudah le..nanti error 678..heheheh

Awangku Johan said...

@@xkane
Yuppp karen kat sini x ckup..
mmg DD tu tggi, tp SS dr pihak SESB tu mmg rendah huhuhu...
terpaksa la sabaq noh

♥::NoRuLe FeRuZ ♛ said...

streamyx always no 2..kalo pkai celcom broadband da lebih guna bandwith line jd lembap sgt tak best an..

Awangku Johan said...

@@♥::NoRuLe FeRuZ ♛
awat tak streamyx no.1 hehehe
celcom broadband ada jg.. tp just pakai bila outstation.. cewaahh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...