"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, December 20, 2010

Minta Maaf


Huhuhuhu dah 2 hari saya tak update blog.. Minta maaf lah wat rakan-rakan blogger bcoz saya busy dengan majlis perkahwinan adik saya huhuhu.. Sebab tu saya tak sempat nak update blog…

Alhamdulillah, majlis perkahwinan adik saya telah selamat dijalankan.. Moga jodoh adik saya berkekalan sehingga akhir hayat.. Amin..

Selepas ini, saya akan update blog seperti sediakala..

8 comments:

turbinemanlog said...

Selepas ini kamu punya turn pulak.

shichi_iza said...

wah.... bagusnya, siap minta maat ngan follower g.... hehe ni la blogger sejati... amin, mudah2an senang perjalanan hidup adik AK, ia kawin orang menumbok jua ek?

Awangku Johan said...

@@turbinemanlog
hahaha.. blm masanya g Uncle..
baru nk start keje bln 1 ni.. so, collect duit dlu.. n puas2 membujang dlu hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hehe.. kena minta maap..
adik kawin dgn org mnumbok jg.. tp jauh la sikit dr menumbok ni. d kg nun sana.. hehe

shichi_iza said...

ada kg nun sana kat menumbok? kat mana 2? yang tau bukit nuri a.k.a bukit jual ketam.... hehehehehe best best best

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ni adik kawin dgn orang Jagus kat Lambidan.. wah tahu jg bukit Nuri.. baguih2 hehe

shichi_iza said...

mesti la tau.... bukit banyak ketam.... hahahaaha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...