"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 30, 2010

Giveaway Yad'z "End of Year 2010"


Alamak nampaknya ada rakan blogger pelawa aku tuk join GA dia… Haaa nk tau sapa..??? sapa lagi, ni la tuan tanah tu.. Hehehe.. yad’z… Trima kasih la buat yad’z coz pelawa saya tuk join GA diaa… huhuuhu.. sedih.. coz pelawa saya..

Haaaa… korang nak tau apa adiah dia klik SINI.. mewah wooo top up tu.. hehehe



Ok syarat-syaratnya begini tau…

1). Buat entry.. tajuk suka ati korang laa (letak banner dan link ke sini)

Ok DONE


2). Kenangan terhebat masa berblogging tahun.

Nampaknya tahun ini baru saya serius dalam berblogging.. Rasanya takda kenangan terhebat kot, iyolah baru nak serius berblogging kan.. Hehehe.. Bagi saya kenangan terhebat tahun ini ialah selalu join segmen abang Ben Ashaari.. Biarpun tak menang tapi tercalon tuk yang menghantar jawapan tepat hehehe.. kira-kiranya 2 kali ar.. hehe.. Tu je kenangan yang hebat.. coz saya ini masih muda lagi dalam berblog ni.. apa orang kata still lagi merangkak belum lagi serius macam cik epal dan hanis zalikha tu.. Huhuhu..

3) satu blog fevret korang.

Ok, saya memang minat blog ini iaitu blog c aie yang empunya blog Darkbatman.. Hahaha.. nak tau apsal saya suka?? Coz dalam blog ni kebanyakkan menceritakan mengenai fitness dan senaman.. so, saya minat ke arah benda itu.. Hehehe.. lagi pun saya minat dalam dunia gym ni.. Hehehe..

4). Tag sorang (dan diorang mesti tau)

Saya nak tag junior saya la masa di UPSI iaitu Mia

5). Tinggalkan url di komen.. di sini

6). Keputusan akan diumumkan pada 1 januari 2011 nanti ek..

6 comments:

mia said...

huwaa..hehehehe..tqvm abg ak..ehhee..

Awangku Johan said...

@@mia
welcome...

Norhayati Rostam said...

Haha.
Kita pun ngengade nak join juga ni.
wee~

Awangku Johan said...

@@Norhayati Rostam
haahaha.. jom join.. cpt

Norhayati Rostam said...

Dah3.
hee~

Awangku Johan said...

@@Norhayati Rostam
ooh da..
lps azab kan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...