"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 30, 2010

Selamat Pagi - Khamis Menjelma Lagi



Inilah kampung saya



Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaa..

Apa khabar semua rakan-rakan bloggers d pagi khamis ini.. Hurmm tadi Awang bangun awal bangat jam 5.20 pagi terus p solat subuh.. Selepas tu start jam 6 pagi p jogging dan workout laaa.. Hahaha…

Malam tadi tidur terlalu lena sangat-sangat, maybe disebabkan skuad pemain bola sepak kebangsaan menang kot.. sebab tu dpt tido lena.. hahaa. Eh tak laaa.. sebab semalam hari hujan so best la tido.. sebab tu lena.. hehehe… best woo sejuk…

Ok la, awang dah nak p mandi ni dan sarapan.. Huhuhu.. lama betul jogging dan workout.. hehehe.. minggu ni free la.. minggu depan dah buka skolah cnfirm banyak keje.. Huhu..

Ok semua majulah blog untuk negara.. mengarut tul aku ni hahaha…


6 comments:

Hidayati said...

Salam pagi. Tentu segar-bugar lepas mandi tadi. Akak dah follow blog Awang ni petang semalam masa akak blogwalking. Blog ni Awang ni memang best!

Ujang9897 said...

tidut jgn tak bgun2...hee

Awangku Johan said...

@@Hidayati
salam pagi jg..
a'ah mmg segar bugar dgn d selangi senaman hehe.. Ohhh thanks ya kak folo blog awang.. thanks la.. biasa jak blog awang ni like picisan..

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
jahatnya c ujang ni suh aku tido memanjang jgn bangun2 huhu

Ask said...

Salam bang..
Wah cantek kampung.. tepi laut..
Dekat mana nie??

Awangku Johan said...

@@Ask
wkumsalam Ask
haha.. ni kat Kg Tepi Laut Menumbok.. Kalau nk p Labuan kena lalui kg abg dlu.. so naik feri p Labuan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...