"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, December 27, 2010

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN



Ok ni jawapannya ek…

SOALAN 1

Blog no.10-http://jantankeparat.blogspot.com(mari kenal blogger baru)

Blog no.100-http://aainaa4a.blogspot.com/ (saya blogger penang)

Blog no.200-http://safiyahezora.blogspot.com/ (chanteknya jadual class aku)

Blog no.300-http://sweetdyba.blogspot.com/ (500 blog)

Blog no.500-http://symuzzamir.blogspot.com (500 blog)

SOALAN 2 pendapat tentang blog saudara roy http://www.sisiberbeza.com/

Blog tentang saudara Roy adalah ok dan simple.. hal ini kerana beliau menulis di dalam blog dengan apa yang disukai serta berdasarkan sumbangan ilham beliau.. Blog beliau simple dan tak terlalu banyak widget.. Blogger yang masih baru dalam blogger.. sama la dengan saya ek hehehee

8 comments:

Ujang9897 said...

pantas btol

ADfeez said...

wah ctpnya!!! goodluck awang! ^^

baideway.. da lama2 dengar lgu kt blog nie.. sdp pula.. mendayu2..:D

Awangku Johan said...

@@ujang9897
thanks

Awangku Johan said...

@@ADfeez
thanks ya ADfeez
hahaha.. sbb tu Awang suka dgr lagu instrumen ni.. mmg mendayu2

iamzulfadli said...

ya thankyou bro. :D

Awangku Johan said...

@@iamzulfadli
ok welcome mr.roy

fa10 said...

hebat la Awang... x leh tyg jawapan lg la, nnt orang tiru.
Akak dah surrender, x cukup masa wei nak layan ke 500 blog

Awangku Johan said...

@@fa10
biasa2 jak kak.. biar dorang tiru.. sbnrnya abg ben leh tau sapa yg htr jawapan yg awal.. sbb tu klu kita send jawapan d blog dia, dia x akan tayang jawapan kita tu.. coz dari situ dia akan tau sapa yg htr awal dan jawapan yg betul2 ngam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...