"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 15, 2010

Fevretku di Kala Malam


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua………..

Sudah makan malam ke????? Malam ini Awang makan makanan kegemaran iaitu ikan bakar, kari ayam dan sambal belacan… Hehehe… Menyelerakan… Memang sedap ar makan semua benda alah ini….. lebih-lebih lagi makan ramai-ramai bersama semua adik-beradik serta Mak Long.. Malam ini just makan benda alah tu, tak makan nasi.. Katakan TIDAK pada nasi.. Hehehe… Lepas ni, jam 10 malam makan Yogurt + buah apple hijau.. heeeee…


33 comments:

Zoulhusni:My Emancipation said...

sedap nye...pass sini sikit..

neway, diet ke Awang..?

whitecappuccino said...

Semalam pun akak makan nasi dengan ikan bakar cicah budu :)

cemomoi said...

kalu dah tunjuk kat kengkawan kena jemput skali nih

Awangku Johan said...

@@Zoulhusni:My Emancipation
hehe.. mcm mn nk pass kat situ.. jauh wooo..
Yup.. on diet..

Imzainieyzulkipli said...

best dowh....

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
Aduuuhhhh budu tu.. sedapnya.. dah berapa minggu x mkn budu.. Maybe akan jadi berbulan dan bertahun tak akan mkn budu.. huhuhu

Awangku Johan said...

@@cemomoi
oohh.. moh ler kawan2 kita santap sekali hehe... Tp awang makan sedap la ni.. korang tgok n leleh liur la ek.. hehehe

shichi_iza said...

1 family ke x makan nasi????/ diet sekeluarga ni.... :)

Awangku Johan said...

@@Imzainieyzulkipli
a'ah mmg best

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
aisshh.. saya sorang jak x mkn nasi

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Yogurt + buah apple hijau 2 yg best 2,,,,,hehe

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
hehe.. mmg best fevret tiap2 malam..

shichi_iza said...

opssss.... hehehe, fikir 1 family... nanti tetiba kuar kat daily 1 family masuk hospital sebab gastrik.... hehehehehe

Cikgu Fikri said...

Yang warna cm coklat2 tu aper?
lauk kurma daging ae?
nmpaks edap lah..
dh perut tgh lapa ni..
heheeh..
btw,sgt bagus tau malam2 mkn yogurt+epal hijau.. :)

MAMASYAZA said...

amboi awang, diet gak ekkkk.
akak kengkadang tu, terbabas gak, bila anak2 n en. abah, ajak temankan diaorg mkn nasi

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. bukanlah..

Awangku Johan said...

@@Cikgu Fikri
Coklat tu kari ayam.. hurmm xda DSLR sbb tu nmpak mcm tu.. ni guna kamera fon jer..

a'ah.. kegemaran awang makan apple ijo + yogurt

Awangku Johan said...

@@MAMASYAZA
haha.. diet
oooo... tak pa ar kalau terbabas skali skala.. jgn berkali-kala.. hehe

shichi_iza said...

haha.... bila start diet ni?

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
start diet ni slps habis prktikal pd Mei 2010. hehe

shichi_iza said...

wahhhh.... masih bertahan.... ok la 2, abang sy xsampai sebulan dah surrender... skrg dah macam wife dia ada baby dalam perut..... hehehehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. abg saya pun sama.. besarnya perut dia macam pmpuan mgandung 5 bulan hehe.. isteri pulak kurus.. sbb tu saya usaha bersenam n x nak macam tu.. nk ketul2 laaa.. haha

shichi_iza said...

hahaha.... 2 la, sy slalu suh abang sy g checkup ngan kakak ipar tiap kali pegi pemeriksaan kehamilan.... :) abg sy pon ada ketul apa. tapi kalau AK angkat tangan bagi nampak ketul2 2, ketul kat atas tapi abang sy ketul kat bawah.... hahaha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. ishh boleh d usahakan tu..
just wat push up

shichi_iza said...

hahahaha.... abg sy buaT push up??????? 10x je la yg dia mampu skrg ni.... hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
aisshh, suh dia wat 50x tuk 3 set

shichi_iza said...

50x????? hahahaha, sy adik yg baik, xnak dera abg sy buat push up bnyk camtu....

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ishh.. klu dah slalu buat.. lama kelamaan akan biasa la tu.. huhuhu
bukan mndera tp tuk dia jg kan hehe

shichi_iza said...

hahaha... sy xble bayangkan abg sy nak push up 50x.... AK ni x penat ke buat push up 2?

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahha.. klu dh biasa tu ok la.. penat ar jg.. tp tu kan tuk diri jg so kena lah berkorban huhuuh

shichi_iza said...

yup, ni AK dah nampak hasilnya la kan.... t sy konplot ngan isteri dia suh wat push up.... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. suh paksa

shichi_iza said...

sy xla nak paksa.... biar isteri dia yg paksa.... haha tengok camna abg sy handle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...