"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, December 5, 2010

BlogLarian



Saya melawat blog en.Padel.. Last2 tertengok ada offer iaitu masuk dlm List BlogLarian. Apa lagi saya join la.. Thanks en.Padel… Hehehehe

Kenapa saya suka berblog?? Jawapannya.. Kerana melalui berblog saya boleh berkenalan, bertukar-tukar pandangan, berkongsi cerita, membeli barangan dan macam-macam lagi. Malahan itu, melalui blog juga saya boleh mengisi masa lapang yang terluang. Biarpun saya akan sibuk dengan tugas hakiki sebagai guru saya akan usaha meluangkan masa tuk melayan blog saya serta bertanya khabar buat rakan-rakan bloggers serta readers lain. Nampaknya, sekarang ini saya macam addict dengan blog. Pegi mana-mana pun kena bawa kamera dan fon, tu semua hanya tuk mengisi entry terbaru dalam blog.. hehehe.. So, rasanya kalau saya tak berblog saya akan rasa jiwa saya kosong.. Waaahhhh ini dah parah ni.. Hahahahaha… So, saya memang suka berblog… Yeaaaahhhhh


Rakan-Rakan yang teman tag :-

1). Darkbatman

2). Mia

3). Kay


11 comments:

hanna monts~ said...

kecik hati tidak di tag sama! hahaha

FareedSairi said...

Assalam, Blog anda sudah dimasukkan dalam BlogLarian, Boleh cek :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

blogger yg mempunyai tabiat yg sama.. bawak camera kemana2 dgn niat kalau ada yg best blh snap & ltk kt blog

eqbalzack said...

blog larian ni bagus utk blogwalking...boleh naikkan trafik juga johan..

Awangku Johan said...

@@hanna monts~
eh.. nk ke na tag ke?? hehe.. dah tau ni p la wat ek.. hehe jgn la kecik ati..

Awangku Johan said...

@@FareedSairi
Waalaikumsalam.. Thanks ya nti AJ tgok dlm bloglarian.. apa2pun jasamu d kenang.. hehe

Awangku Johan said...

@@THE LEKAT LEKIT STORY
hahaha... dah tabiat yg d kongsi so sama la.. hehehe...

Awangku Johan said...

@@Abg eqbalzack
Yup, mmg bagus abg tuk BW... trima kasih wat BlogLarian..

Darkbatman said...

hhahaa.. bgs2.. brani yer bro ko tag aku.muahahahaha.. thx bro.aku wt jap

mia said...

ehehehe..thanks abg ak..nnti mia buat okee..

Awangku Johan said...

@@Darkbatman
Hahaha.. eh mestilah brani aie.. takkan x brani kot.. hehe.. bukan blog Raja Kapor pun. hehehehe... ok.. wlcome.. buat taw jgn tak buat... hahhahahhaha

@@Mia
Welcome.. buat2 jgn tak buat.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...