"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, December 7, 2010

Korang Suka Tak FB Baru Ni???



Korang dah tengok FB kamu ker??? Semalam ntah kenapa FB aku dah berbeda dari sebelumnya.. Arrggghhhhh aku frusst la dengan FB baru ni.. memang menyemak.. Huhuhhuu


Apa yang Awang baca jugak, ramai yang tak suka pada profile yang baru ni, sebab semua maklumat keluar bila masuk ke profile orang tu. Ada yang mengatakan profile baru ni dah macam resume.


Kalau korang dah tukar kepada profile baru dan nak tukar pada yang asal, korang boleh cube deactivate korang punye akaun selama sepuluh minit leaps tu aktifkan semula. Awang tak pernah cube, tapi ramai yang mengatakan cara ni berkesan. Haaaaa… Nak cuba la sekejap lagiiii…


Pendapat Awang la. tak kisah la macam mana pun rupa facebook nie, tetap ramai yang akan join, sebab benda ni free je. tak kena bayar. Hahahaha. Tapi, Awang sukak lagi FB yang asal.. Huhuhuhu…


korang suka tak dengan profile baru nie.?

34 comments:

cg_mila said...

eh.ye ey.nape my fesbuk x mcm ni pon.maintain je cam dulo2.hehe.btw, bila tgok pic 2 mmg nmpak menyemak pon.hoho

caera puttih said...

sy pun suke fb yg asal..
fb baru nie..seme nampak serabai2..serabot2..dan ser2 yg laen..hihihi

kay yea said...

serius shi* x ske..hehe~

Amna.Qadeeja said...

xbpe skela sbb xcntek huuu pening kot! ;D

inipaencomot said...

fuhh..naseb sy tak klik kt promo fb baru tu
tak suka semak semak lorh
huhu

Izamir Ridzwan said...

betul2.. deactive acc dulu..tp xberani

Wan Zulqhairi said...

AKU NYER FB XJADI PON... MACAMANA NAK WAT JADI CAMTU???

syafiQah said...

suka yg dulu....yg baru ni mcm crowded sikit.semak mata....ehehe

sHeD cepet said...

kdg2 je jadi cmtu..memang tak suke..

eqbalzack said...

like the 'old' one....hehe

Apple Aimi said...

Yup.yg latest ni mmg serabut. Nasib baik saya punya fb still yg lame. Agak serabut n penin kepala. =.=

ijatnuar87 said...

ahaks...tau xper...mmg xmembantu langsung fb baru nih...arap2 dier xder la mengubah sumer fb lama kepada fb baru secara paksaan...hehehe

Aujinz said...

tak suka...sangat tak best!

Awangku Johan said...

@@cg_mila
Ok la coz kamu blm tukaq g.. Awang harap jgn tukaq.. Ni pun awang terklik tertukaq huhuhuhu... mmg semak

Awangku Johan said...

@@caera puttih
mmg serabai pun.. Awang nk tukar p yg asal punya huhuhuhu

Awangku Johan said...

@@kay yea
Huhuhu mmg x suka... hampeh tul

Awangku Johan said...

@@Amna.Qadeeja
mg x cantik kan Amna?? huhuhu

matcargo said...

ntah la awang aku kurang perasan la pulak..huhuhuhu

Awangku Johan said...

@@inipaencomot
a'ah mmg semak.. nasib baikk hg x tukaq noh...

Awangku Johan said...

@@Izamir Ridzwan
yup deactive akaun.. Awang pun x brani.. huuhu

Awangku Johan said...

@@Wan Zulqhairi
Aik x jadi.. ada tu dia akan promote.. tp sy dgn keadaan x sedar terklik huhu.. dah tu jadi la mcm dlam pic tu huhuhu

Awangku Johan said...

@@syafiQah
a'ah awang pun suka yg dlu punya..

Awangku Johan said...

@@sHeD cepet
hurmm rasanya bukan kadang2 kot.. huhu

Awangku Johan said...

@@Abg Eqbalzack
Yup, Awang still like the OLD one.. huhuhu

Awangku Johan said...

@@Apple Aimi
mmg serabut.. semua dia serabutkan

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
Yup mmg x membantu.. Harap2 jgn gtu la ek

Awangku Johan said...

@@Aujinz
mmg x suka.. kita sama.. tp Awang dah tertukaq huhhuhu

Awangku Johan said...

@@matcargo
tak pa.. nti awak akan prasan jg tu

apezs shah said...

apezs tak tukar kepada baru..
tgk buruk jerk heeh...;)

Awangku Johan said...

@@apezs shah
huhuhu.. Abg dah tertukar.. mmg buruk.. Mmg blh tukaq blk ke OLD profile tu just deactivated.. tp dalam bbrp jam dia akan tukaq kembali pada New Version tu.. Mmg x sukak buruk bebenor.. huhuhu.. Apa leh wat trima jak la.. dah free kan

fizah said...

suka sgt..interface dia cntek jeww...huhuhuhuhu...tp besar je la..

Awangku Johan said...

@@fizah
haaa.. kamu suka dgn profile FB baru ni.. heran.. ramai yg x suka kamu pulak sukak.. hahaha

AFITI said...

ak pun xsuka..huhu..tlampau nk di update kan...manager dia tuh...abih jadi lagu ni..haha

Awangku Johan said...

@@AFITI
huhhuhu, yup mmg ramai yg x suka afiti FB baru ni.. mmg semak sgt2 huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...