"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 16, 2010

Selamat Pagi Dunia





Assalamualaikum w.b.t. dan selamat sejahtera buat rakan-rakan bloggers sekalian….


Apa khabar korang di pagi khamis yang hening ni??? Diharapkan korang semua sihat-sihat belaka la hendakNYA…


So…. Apa plan korang pagi-pagi khamis ni??? Tak tahu,,,,,? Eh, rancanglah plan tuk hari ini ya..


Moga hari ini akan memberi 1000 kenangan yang indah buat korang semua…



Hari ini kat rumah saya ini dah busy gotong-royong tuk kenduri kawin adik saya pada weekend ni.. Sapa-sapa ada kelapangan mai la datang p Sabah.. Hehehehe..


Ok, la kepp in touch…

Aku menulis bukan kerna nama… Tapi kerna kepuasan… Hehehehee


15 comments:

-aNida OtHmaN- said...

SAMAT PENGANTIN baru...wahh beshnyaaa...ada knuri kendara....
saya pn mayb arini nak HALFDAYZ bekerja nak p majlis keja kawen jugak di PENDANG KEDAH......

awang.....HAVE A NICE DAY......

shichi_iza said...

plan..... going 2 hospital beaufort... our routine 4 this month... @_@

Awangku Johan said...

@@-aNida OtHmaN
Hahaha.. bukan saya kawin.. adik.. apa2pun thanks yaa..

Thanks again

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haaa.. wat pa p Hospital Beaufort?

shichi_iza said...

ada majlis jamuan makan free kat sana.... hehehe
xada la, lawat atuk sy, atuk sy ngan hospital beaufort 2 dh macam rumah ke2 dah..... dulu waktu form 6 tiap2 ari pegi lawat nenek, n sekarang lawat atuk plak... :(

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ooo patut la, rupanya ada mjlis jamuan free hahaa... moga atuk awak sihat.. amin

shichi_iza said...

thanks.... ni atuk dah start ble makan bubur sikit2 dah, dah sebulan atuk xmakan apa2, sebab kalau makan je mesti akan muntah.... tapi skrg alhamdullilah, semakin baik.... just tunggu pembedahan je la skrg...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
Alhmdulillah, moga Allah perkenankan doa2 kita semua.. Amin

shichi_iza said...

atuk sy dah sakit lagi.... 2 hari je ble terima makanan.... tiap kali lawat mesti atuk sedih

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
maybe simptom drp ubat yg d terimanya

shichi_iza said...

sebab sesak nafas so tiap kali makan mesti akan muntah.... organ dalam badan dah banyak rosak dah sebab bnyk merokok + atuk sy pernah kemalangan waktu muda n patah tulang rusuk n pinggul.... so doktor kata skrg la impak dia mula kuar...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ooo klu pasal merokok itu la kesannya huhu

shichi_iza said...

yup.... sy kehilangan nenek pon sebab asap rokok

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
dangerous tu smoke

shichi_iza said...

yup.... sal 2 sy xsuka ngan perokok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...