"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 30, 2010

Awek Khairul Fahmi pun Famous


Hurrmm nampaknya Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan Apek kini menjadi buruan gadis-gadis kerana kehebatannya menjaga gawang gol negara dengan hebat dan bergaya di Perlawanan Piala Suzuki 2010.

Kendatipun, awek Apek pun turut menerima tempias yang sama dan menjadi femes setelah kemenangan yang amat bermakna buat kita semua..

Tidak disangka pula, awek Khairul Fahmi Che Mat ini ada blog.. Haaa.. korang nak tau blog dia??? Nak tak?? Ini dia blog awek c Apek ni iaitu JejariRuncing yang kini mendapat kunjungan yang tidak pernah lekang oleh peminat Apek ini.. Hahaha.. Cayaaalaahh.. Apek femes.. Awek dia Elia pun femes hehe

Ni la blog Elia à awek khairul fahmi



15 comments:

Nur Azila Ismail said...

betul tu . dia pon dapat tempias . yelah semua org minat nak tau kisah cinta dorg

Citarasa Rinduan said...

kak ayu jadi follower dia masa tu baru 900 leih..
now dah 4 ribu,..
peeh..memang femous gile..

tapikan..orang google nama fahmi a.k.a apex..sure depa masuk blog awak dia si elia...

so.....tak payah cari maklumat dr org lain..sbb yang tersayang dah tulis penuh..hhehehe

Awangku Johan said...

@@Nur Azila Ismail
hahaha.. di mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan.. hehe..

Awangku Johan said...

@@Citarasa Rinduan
Ohh ya ke kak.. tgok dah smpai 4+++ followers.. perrghhh mmg femes hehe..
coz c elia tu smpan FB c fahmi dalam blog dia hehe.. maybe sbb tu la kot??
kita doakan jak jodoh mereka kekal.. amin

hamihemo said...

Anda di tag http://hamihemo.blogspot.com/2010/12/giveaway-3tahun-blog-misztrex.html

Awangku Johan said...

@@hamihemo
haaa.. ramainya yg nk tag saya.. haha.. ok nti saya menerjah yaa

Sunah Mohammad said...

eh, macam pernah lalu je blog awek dia ni..hari tu..

hee..awang dapat banyak tag, kan rajin jenjalan...:D

Mak kata Adi, jangan nangislaaa!!!

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
haaa.. ya ke.. apa g lalu lg skali la cik sunah.. hehe..

a'ah dapat byk tag ni.. hehe

Ask said...

Salam..
Aku dah pegi blog nie..
Mmg byk nie yg visit..
Huhu~ ada gak baca entri durank..
Paling best baca entri camna durank jumpa.. hahaha~ =)

Sunah Mohammad said...

heh~ memang betul~ tak ingat la dari mana jumpa~ dari blog enchek ben kot..da jadi follower gak dulu..

Mak kata Adi, jangan nangislaa!!!

Awangku Johan said...

@@Ask
wkumsalam..
haha.. byk kan dah follow dia..
tp x suka la.. klu iya pun awek fahmi..
jgn la nk aibkan mcm mn dorang jmpa ke apa ke.. tu nmpak mcm riak dah tu huhu

ijatnuar87 said...

huhuhu...dah jadi artis ek pemain bola kiter nih...jangan apex ni jadi cam mawi dah la...

ara said...

woow..
ahaha.
=]

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
hahaha.. yup betul tu ijat

Awangku Johan said...

@@ara
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...