"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, December 27, 2010

GIVEAWAY eqbalzack "SERBA SATU"



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Sedang selak2 blog Abg Eq, rupa2nya ada giveaway hahhaa.. apa g jom join.. Best tau dapat hadiah IKEA tuuuu.. sapa yg tak nak kan.. kankan..


Ok, Awang join ya abg Eq…


Syarat-syaratnya:

1. Jadi followers eqbalzack.com…

Hahaha.. dah lama follow dah kot..

2. Buat 1 en3 bertajuk Giveaway Eqbalzack “SERBA SATU”

Dah buat kat atas tu

3. Entry mesti mengandungi banner dan linkkan ke eqbalzack.com

Hurmm.. dah bubuh banner kat atas tu.. serta dah linkkan ke blog abg.Eq.

4. Tag satu orang rakan..

Aie à Darkbatman… Hahaha

5. Tinggalkan link pada en3 abg.Eq.

Haha.. done..


Korang nak tau due date dia pada 1.1.11. pada jam 1.11 pagi


Nak tau hadiahnya.. klik SINI

Ok.. cepat-cepat sementara stok masih adaaaaa…. hahahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...