"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, December 6, 2010

Aku Blogger AKTIF!!!!!!



Alamak saya dipelawa oleh en.Arif tuk join wat assignment dia.. Hohohoho.. Apakah assignment dia tu?? Awat saya pulak kena wat assignment dia.. Huhuhu.. Tapi, apa leh buat support punya pasal moh ler kita siapkan assignment yang di amanahkan oleh en.Arif tu.. haaa korang klik la kat SINI


SYARAT-SYARAT DOREMI (yang ditetapkan oleh Incik Arif kita)

1. buat entri " aku blogger AKTIF !"

2. pasang header dan linkkan dengan kempen ni

3. nyatakan di mana umah korang ?....tampin ke, taiping ke, tawau ke,

4. brapa kali sehari korang up date blog ?

5. nyatakan apa yang bestnya blog korang ?

6. beri 5 blog TERBAIK Pilihan korang ......

7. jadi fan club "kelab blogger aref 7"

8. lastly.....amik ja award ni n letakkan di SIDEBAR ok.......AWARD SINI


So, syarat pertama & kedua Awang dah buat dah ada kat en3 aku kat atas tu.. Hehehe.. “Aku Blogger AKTIF” Haaaa… korang jangan lupa pasang header dia dan linkkan sekali taw… meh sini korang just KLIK sini…


Syarat ke3 pulak… Haaa.. soklan dia tnya kat mana rumah Awang?.. Rumah Awang ada kat sebelah Gunung Kinabalu jerr… eehhh.. ehh.. bukan la.. haha.. Rumah Awang ada kat Sabah beralamat Kampung Tepi Laut Menumbok, Sabah… Nak tau rumah Awang ini atas air weiii.. hehe.. best tau.. Skrg ni dah menetap kembali ke kampung coz dapat penempatan mengajar kat kampung.. Huhuhu.. sbnrnya Awang mohon mgajar kat Perak dan N.9… Last2 pihak KPM htr Awang p blk Sabah.. dah tu kat Kg Awang pulak.. apa leh wat ibarat Sirih Pulang Ke Gagang.. Lepas 3 thn nk pindah.. Amboi.. melalut dah ni.. Hahaha…


Dalam sehari Awang akan update skurang-kurangnya 3 atau 4 kali jak laa…hurmm kalau terlebih minum Tongkat Ali tu faham2.. la.. hahaha


Apa yang best pasal blog Awang ini?? Hurrmmm macam2 ada la rasanya.. Semua la rasanya best.. Kalau nk tau best.. apa g geledah laahhh blog Awang ni hehehe.. Coz, Awang macam dah anggap “Diari Maya” Awang dah hehe…. Semua perjalanan hidup dinukilkan dalam blog Awang…


5 Blog TERBAIK pilihan Awang Jeng…. Jengg…. Jenngggg, ialah:

- Darkbatman

- Ben Ashaari

- AmazingNara

- LagendaMahsuri

- Azwa Amani


Awang dah jadi fan club “kelab blogger Aref 7”


So, leh dah amik award dari Arif ni kan.. Hehehe… Muchas Grasias En.Arif…. beri pluang khas tuk Awang…


So, apa lagi wat teman2 kat sana moh ler join assignment en.Arif ni hehe..


4 comments:

Fyzal said...

pergghh.. panjangnya assignment ni.. hehehe :)

Awangku Johan said...

@@Fyzal
hahaha... ni baru lah namanya assignment.. kira boleh dapat fullmark ni A+ la agaknya ek.. hehehee

azwa_amani said...

kenapa ada tampin tuuuuuuuuu

Awangku Johan said...

@@Awin
heheehe.. sbb org tu orang Tampin hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...