"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 15, 2010

PENGUMUMAN..... Iklan Jawatan Kosong!!!!!


Perhatian di sini saya ada mengiklankan jawatan kosong kepada anda semua. Tetapi jawatan ini hanya boleh di sandang oleh mereka yang beragama Islam.. Apa-apapun jawatan kosong ini amat memberi makna kepada kehidupan kita seharian. Jawatan kosong ini akan menentukan pangkat kita nanti… Insyaallah, barang siapa yang berminat dan berkelayakan.. Insyaallah… cerah dunia dan akhirat… Apa tidaknya pendapatan pun lumayannn weiii….Jawatan kosong ini jugak mempunyai elaun yang tiada tandingan.. Selain itu, terdapat juga Bonus Bulanan dan Mingguan disediakan.. Kelayakan adalah untuk LELAKI & PEREMPUAN… Oleh itu, anda semua yang berkelayakan dikehendaki bertemeduga jugak….


So, apa lagi p la tgok iklan kat bawah ni…

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V




Hehehehe... Semoga Berjaya Yaaaaa.....



38 comments:

zacky ~786~ said...

jom2.~ g interview ramai2..
tiap2 hari tauu jgn miss.. hehe

Cinta Madu said...

huisyoo. igtkan kerja pa lah td. sentap~ huhu.

btw, sy ada organize contest. its for my upcoming birthday. kalau rasa2 mcm nak join, tersangaaaaaaaaaaaaat lah dialu-alukan. hihi. ni link dia. :) http://sakuravender.blogspot.com/2010/12/contest-for-my-upcoming-birthday.html

Awangku Johan said...

@@zacky~786~
haha.. betui2.. kena p tiap2 hari.. x maap bagimu jika x p... hehehe

Awangku Johan said...

@@Cinta Madu
haha.. keje la ni.. keje tuk dunia akhirat tuk collect phala byk2..

Insyaallah skiranya terdetik nnti saya join ek..

MumMe said...

patut di print,tampal dimerata2 tempat...supaya insap smuanya...

mr.syazwan said...

bagus ni

kalau nak kerja shift kerja dia puasa sunat la ye

ermmm bgs2...

hehe

Awangku Johan said...

@@MumMe
Hahaha.. yup d print kan..? baru namanya peringatan tuk semua.. Heee

Awangku Johan said...

@@mr.syazwan
A'ah mmg teramat2 baguz...

ANATI SOKI said...

wahahaha..nice one!

SIELA MIKAIE said...

sngt teruja dgn jawatan kosong ne..:):)

azwa_amani said...

huhuhuhuhuhuhu.. :)

shichi_iza said...

yeaaa.... ni la job yg ble hapuskan dosa kat dunia... ^^V n keja yg x memenatkan pon bila d lakukan...

Alina said...

Nak juga temu duga jawatan tu.he.he..tp still x layak lagi.

ijatnuar87 said...

hehehe....kena print out ni,pastu tmpat kat tmpat2 anak muda lepak,hehehe

Awangku Johan said...

@@ANATI SOKI
hehe...

Awangku Johan said...

@@SIELA MIKAIE
hehe.. pilih nk yg mana2??

Awangku Johan said...

@@azwa_amani
awat terpedaya dgn iklan jawatan tu? hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
Pekerjaan yang akan mmberi kebahgiaan di sana nanti.. Insyaallah..

Awangku Johan said...

@@Alina
hahaha...

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
Goog Idea... jom mlm ni print, esok p tampal kat Lorong Haji Taib.. Hehehehe

shichi_iza said...

hehehe.... mmg idea yang bernas kalau nak print.... so, para pendidik yang ada kat blog ni boleh tampal kat sekolah.... ^^V

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. iya mmg idea bernas... jom p tampal..

ijatnuar87 said...

heheheh...tampal kat skolah xper,tp kalu nk tmpal kat lorong haji taib...kena pikir dua kali...kang xpasal2 dpt suntikan percuma...

shichi_iza said...

tampal3... tapi jgn tampal kat depan bilik pengetua dah lerrrr.... hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha... ish.. takkan smpai nk tmpal kat blk pgetua.. nti pengetua terasa pulak heheh

shichi_iza said...

hehehe.... 2 la,kalau terasa je ok tapi nanti x pasal2 pengetua jadi misai lentik plak..... hehehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. nti kuar taring pgetua

shichi_iza said...

hahaha.... baik lari sebelum pengetua kuar taring, nanti ada plak yg dapat ceramah free waktu mesyuarat.... :)

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. yup betui tu.. jgn lawan pgetua nnti dia bg markah performance kita rendah, sapa yg rugi.. diri sndiri yg rugi huhuhu

shichi_iza said...

2 la.... pengetua stady je waktu 2.... cikgu2 je yg gigit jari kalau performance rendahkan.... hehehe, jgn bagi taring pengetua kuar.... :)

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
iyaa.. kena kipas pgetua.. haha

shichi_iza said...

haha.... beli je pengetua 2 kipas besar.... sejuk trus...

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ceh letih jak belikan tuk dia.. suh dia beli air-con sndiri jak hehe

shichi_iza said...

hahaha.... beli sndiri atau guna budget sekolah.... heheeh

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
ahahaha.. betul la tu

shichi_iza said...

nanti tumpang sekaki guna kemudahan 2 ya... hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
bisa d atur jak

shichi_iza said...

amboi.... passport pak.... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...