"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, December 28, 2010

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN ( 2)


Salam Ziarah, Salam Aspirasi dan Salam 1 Malaysia buat rakan2 blog Ben Ashaari..

Soklan 2a

renjerkabloi / http://nohfee.blogspot.com = ?

jawapnnya renjerkanloi / http://nohfee.blogspot.com = http://anisfarhanaaliman.blogspot.com (anisfarhana)

soklan 2b

7 handmade wallet yg mama jahit stakat ni

Pendapat saya mengenai soklan 2 ini..

Pada pendapat saya soklan dua ini memang mencabar yang mana soklan 2a memang benar-benar susah.. mula-mula tengok soklan 2a ni bingung sejenak.. last2 dah leh tau macam mana nak buat.. hahaha rupanya macam bentuk math tapi best wooo… soklan kedua pulak pun dikira susah mana tidaknya abg ben suh cari brp mama moza jahit handmade wallet.. argghh memang susah.. apa-apapun soklan 2 ini memang betul-betul mencabar minda.. ingatkan senang rupa-rupanya susah shinggakan terketar-ketar nak tekan button keyboard ni.. huhu..Tahniah buat abang ben coz dapat mencipta soklan yang buat kami rakan-rakan bloggers tercari-cari dan berusaha tuk mendapatkan jawapan biarpun susah.. Susaaaahhhhh…

12 comments:

MamaEma said...

semoga berjaya!!!!

BEN ASHAARI said...

lalalalala

Mama Zara said...

gud luck! :)

Awangku Johan said...

@@MamaEma
trima kasih.. ramai yg join.. tipis ar

Awangku Johan said...

@@BEN ASHAARI
awat abg Ben???
adakah silap jawapan tu.. huhu

Awangku Johan said...

@@Mama Zara
Muchas Grasias

nazirulhazwan~ said...

aku da tukar 7.haha

Awangku Johan said...

@@nazirulhazwan~~
haha.. hg pun dah tukaq jwpn.. aku pun sama huhu.. keliru ar..

Ujang9897 said...

tuka lagi..dan tuka..hahaha

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
hahaha.. abg ben dah sound.. pasni dia kata x leh men tukaq2 jwpn dah.. dia kata nk guna cara terkini dan termoden.. hehe.. jom sembah maap kat abg ben.. hehhee

Mama Zara said...

amboi..amboi...main tukar2 plak ek...ahaha...kot mama main delete2 entry last minit, aci tak? muahaha

gurau je... :)

Awangku Johan said...

@@Mama Zara
hahaha.. ntah la mama zara.. confuse.. x tau la mama zara.. tu la mama x habaq kat awang huhu..

haaa men delete2.. hahaha.. x tau la tu kena tnya kat abg ben.. abg ben aci ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...