"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 30, 2010

BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : Soalan Penutup Harian


Bagi pandangan saya..

Bagi saya segmen yang abang Ben anjurkan sepanjang tahun semuanya best-best belaka.. Segmen-segmen yang dianjurkan adalah menjurus kepada keseronokan berblogging. Hehehe.. Hasil daripada segmen yang abng Ben anjurkan ini telah menyebabkan ramai di antara bloggers berkenalan antara satu sama lain di samping dapat meningkatkan traffic blog masing-masing. Semakin kerap saya mengikuti segmen yang abg Ben anjurkan ini semakin ramai kenalan Awang.. Begitu juga dengan traffic awang.. Biarpun tidak naik mendadak tapi itu sudah cukup memadai..bukan berdasarkan income semata-mata.. Oleh itu, diharapkan di tahun 2011 nanti blog abang Ben ni akan sentiasa menganjurkan pelbagai segmen tuk menjadi tatapan bloggers yang lain.. Hehehe.. Tahun depan wat lagi contest coz leh kita orang pening2 kpala cari jawapannya.. Hehehe

6 comments:

Norhayati Rostam said...

Haha.
Betul2.
Memang pening.
Kadang soalan pun kena teka sendiri.
Best tengok participants punya gelagat.
wahaha.

Awangku Johan said...

@@Norhayati Rostam
soklan power ar.. hehe

Norhayati Rostam said...

Tahu takpe.
btw, all the best!

Awangku Johan said...

@@Norhayati Rostam
thanks yaa

azieazah said...

JOHAN, perkongsian yang bermanfaat wajar dikongsi, dan itulah yang lebih manis bila orang lain mendapat faedah bersama....

Awangku Johan said...

@@azieazah
yup betul tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...