"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, December 6, 2010

Bukan Rezki --> Tersenarai dalam Blog Pilihan Malaysia Peringkat Pertama





Rupa-rupanya saya pernah tercalon di dalam BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 dalam kategori Blog Personal Lelaki Pilihan. Hurm saya tidak tahu sapakah yang mengundi saya. Sebab itu saya tidak tau saya dicalonkan. Kalaulah saya tahu cnfirm saya akan promosi habis-habisan mengenai blog saya.


Apa boleh buat, bukan rezeki saya tahun ini. Mungkin rezeki saya tahun hadapan kot. Heheehehe.. Sekurang-kurangnya tercalon jugak saya di dalam Senarai Undian Peringkat Pertama. Hehehe.. (Bangga Weeiiiii). Dalam 32 orang di dalam senarai Blog Personal Lelaki Pilihan saya terletak di tangga 31. Waaauuuuuu. Heee

haaaa.. tgok tu.. saya kat snarai ke-31. huhuhu


Hurrmm.. rezeki bukan menyebelahi saya kan. Coz saya tidak tahu pun saya dicalonkan, lebih-lebih lagi, pada minggu itu saya sibuk dengan Program Orientasi Penempatan Guru-Guru Sandaran Siswazah Terlatih (GSST) di Hotel Promenade Kota Kinabalu, Sabah selama 3 hari 2 malam, serta sibuk dengan urusan menyiapkan dokumen-dokumen semasa lapor diri di skolah. So, sebab itulah saya tidak sempat nk bukan my lappy tuk update blog saya n promosi. 1 minggu lebih saya tak update time tu.


Apa boleh buat,,,, Tahun depan saya akan cuba lagi.. Hehehe.. So, Hiasilah Diri Binalah Peribadi.. Chaiyokkk Awangku Johan.. Tahun depan kita serbuuuuu… Hahaha.. Lawaklah pulak…


Insyaallah, cuba lagi di tahun hadapan… Aminn…


14 comments:

cik miera said...

alahai...xpe2..chaiyok2 untuk tahun depan ^_^

syafiQah said...

tahniah :)

mr.syazwan said...

lepas ni dia jadi femes lerr tu..

jgn lupa blog FUUUYOOO MR WAN pulak

hehe

syafiQah said...

saya tag anda di sini.harap tidak marah ya..:)

http://vanilamanis.blogspot.com/2010/12/saya-suka.html

Awangku Johan said...

@@Cik Miera
Yup thanks.. tuk tahun dpn kita usaha lg

Awangku Johan said...

@@syafiQah
Thanks..

Awangku Johan said...

@@mr.syazwan
Huhuhu.. tak da.. la.. biasa2 jak
mn ada femes... mcm blog Ben Ashaari tu.. Huhuhu opkos la tak d lupa

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa...!!

ok ar 2 tercalon,,,,
yg penting nnt tahun dpn cuba yg terbaik n post whataver artical yg boleh menarik minat follower (insyaallah tahun dpn leh dpt top 10 lak BPM)
k....wassalam..nice to meet you...!!

Hidayah Ahmad said...

huhu tak pe , tunggu tahun depan pulak ^^

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
hehe,,,
Yup mmg tercalon.. excited time tu
insyaallah thn depan kena cuba yg terbaik n hidangkan wat readers dan bloggers dgn entry yg best2...
insyaallah thn dpn trget top 10 BPM

@@Hidayah Ahmad
Yup cuba thn dpan pulak

AFITI said...

mak aiii....ak y lama berblog ni pun..xtau mnahu psal ni..hahaa...maju la ko AK...

Awangku Johan said...

@@AFITI
Afiti huhuhu, AK x tau pun AK d calonkan.. kalau tau opkos AK wat promosi hebat2 blaka.. suh budak2 UPSI vote tuk blog AK.. huhuhu.. Insyaallah tahun depan AK fight lg

aidillah HAIMI said...

tercalon tu pun kira baik lah. daripada dila. langsung tak pernah tercalon hehehe

Awangku Johan said...

@@aidillah HAIMI
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...