"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 23, 2010

Thanks Abg Ben Ashaari





Hahaha.. rupa-rupanya tersenarai juga blog saya ek dalam segmen yang abang Ben anjurkan iaitu SAYALAH BLOGGER itu..

Apa-apapun thanks ya Abg Ben coz menganjurkan pelbagai segmen tuk hiburan para-para bloggers yang lain.. Lagi pun ini salah satu tuk melebarkan jajahan blog seseorang blogger.. Syabbbbassss Abg Ben.. Hehehe

Haaa.. tgok tu nama saya di no.91.. Hehehe


12 comments:

SweetSyaza said...

singgah cni...
wah suka ye nama tersenarai.. ;)
have a nice day :))

Awangku Johan said...

@@SweetSyaza
semestinya suka... hehe

MiSzy DiaN said...

hehe..
nama saya pn tersenarai taw..
:)

Ain Atika said...

wahhh syoknyaaa...tahniahh...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah2...syed pown termasuk gk di no 29,,,hehe

nadzirah razalli said...

hi :)

Awangku Johan said...

@@MiSzy DIan
thniah jg buat kamu ya Dian

Awangku Johan said...

@@Ain Atika
thanks ya

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
thniah jg buat kamu.. time tu nasib baik saya x bz.. ntah x tau la nnti time buka skol.. ada masa ke tak join segmen abg Ben

Awangku Johan said...

@@nadzirah razalli
hi jugak

nazurah said...

suka nama die tersenarai .nama saya pon di tangga ke-16 .

Awangku Johan said...

@@nazurah
haha sure la suka.. thniah la tersenarai jg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...