"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, December 9, 2010

Jom Kemas Rumah

Wah, malam ni dah busy dah… kemas-kemas rumah… Hahaahaha.. apo idoknya x lama lagi rumah ni akan jadi tumpuan.. heheehe.. Adik saya kawin la.. So, kemas-kemas barang kat rumah ni.. Simpan mana yang patut.. Hehehe… Lepas tu tulis kad-kad jemputan.. Hurmm lenguh dah tangan menulis nama-nama tuk dijemput..

Lagi satu yang penting kena menakung air… Tau-tau la kat kampung saya ni masalah utama adalah air dan letrik.. Air dari saya kecik dah tiada, batang paip tu ibarat perhiasan jak.. Huhuhuhu…. Nasib baik ada enjin pam tuk tarik air.. hehe.. So, leh la menakung air bertangki-tangki.. Hahaha….

Mulai minggu depan confirm ar ramai sanak-saudara, sepupu-sepapat berkampung di rumah ni.. Alamatnya, meriah la rumah saya ini.. Hahahaha..

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

adiknya kawin berapa hb?

karang abangnya pula?...heheheh., mana tahu jodoh tahun 2011, 11,20...

Awangku Johan said...

@@Citarasa Rinduan
Adik Awang kawin 19 Dec ni sis...

Hahaha.. blm tau lg bila abangnya ini nk kawin.. hehe nk kumpul aset dlu.. Tp sblm tu kena amik master dlu.. Huhuhu.. trget tu...

ijatnuar87 said...

hehehe
atau abgnyer nak tarik 19dec gak?tapi taun dpn?hehehe

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
Hahahaa... abngnya ni lama g la.. baru nk start keje dh fikir kawin.. kena kumpul aset dlu ar.. hahaha..
blm ada calon.. ada pun dah break ar... org Ganu

ijatnuar87 said...

hehehhe...isk,org ganu break ati mu?xleh nih...acu gak kabo orang maner tu...

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
Hurmm yup, dah 2 thn break huhu...
ore kuala trgganu..

ijatnuar87 said...

heheheh...xper la...mgkin jodoh ko dengan orang lain..orang yg lebih baik kot...xkan lari jodoh tu,cuma kena pndai mencari...

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
haha.. yup, jodoh dgn orang lain.
coz jodoh dan pertemuan tu dah d tentukan d La Mahfuz..
haha.. yup betui tu kena pndai mncari. stakat ni biar ar bujang dlu.. hehe.. biar puas2 mmbujang dlu

ijatnuar87 said...

heheheh...bujang trangtangtang...
cuma jgn terlajak dah yek,hehehe...

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
hahaha.. bujang trangtangtang..
ish impossible ar nk terlajak hehe

ijatnuar87 said...

ahak...nak knduri nnt jgn luper jmput sumer,hehehe

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
insyaallah, mai la smuaaanya.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...