"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, December 3, 2010

Alhamdulillah... Pic Konvo dah sampai.. Hehehe



Best woo time ni.. coz d beri penghargaan… Hehehe


Alhamdulillah, akhirnya gambar konvokesyenku dah smpai kat rumah.. Hari tu masa daftar pic ni saya wat alamat kat Kolej Harun Aminurrashid, UPSI.. Sebab masa itu saya keje di Pejabat Pengurusan Kolej Kediaman UPSI. So, beri alamat kat situ la.. murah just RM10 tuk pos penghantaran, kalau nak pos kat Sabah alahaaaiiii mahal suit RM20 tuk pos penghantaran.. Hurrmm.. tunggu punya tunggu, pic konvo saya ni belum tiba-tiba kat peti di kolej.. sehinggalah saya balik Sabah pada 18 Nov belum lagi ada… 23 Nov baru la foto saya ini smpai kat kolej, and kawan saya yang mesej yang pic saya dah sampai.. So, suruh member la hntar p Sabah.. hehehe.. saya nak bayar member kata x yah.. Thanks ya Sasigaran.. Moga rezkimu bertambah, n cepat2 wat Ph.D…. Hehehehe…


So, teruja tengok pic konvokesyen saya ini. Apa tidaknya, pic amik skrol atas stage memang la teruja tapi sayangnya batch saya ini tak dapat amik skrol dengan Tuanku Bainun.. Huhuhu… So, apa leh buat bukan nasib batch kita orang.. Hanya budak2 Pendidikan Ekonomi dan Pendidikan Math yang sempat dengan Tuanku Bainun....


Yang sadisnya amik skrol ni bukan main sekejap... Tak sampai pun dalam 1 minit... Huhuhu.. Ingat tu nak lama2 kat stage tu.. Blajaq jak 4 tahun, naik pentas amik skrol x smpai 1 minit.. Hahahahahahaha.....

7 comments:

9W2URY said...

TAHNIAH!!
Memang best la time mcm ni...

mr.syazwan said...

hahaha

suke statement 4 tahun belajar ambik skrol xsampai 1 minit

adehhh

apa nak buat tapi teruja n hepi kan

aaaa x sabar tahun depan

insyALLAH amin

Cik Moon said...

waa...tahniah.. erkk.. tetiba plak teringat kenangan masa cik moon konvo.. huhu~best sgt..

azwa_amani said...

wahhhhhhhhhh bestnyerr..bangga dengan ak :)

Awangku Johan said...

>>9W2URY
Yup, opkos best

>>mr.syazwan
Hahaha... mmg ar.. blajaq 4 thn naik pentas x smpai 1 minit..
gd luck thn dpn... hehe

>>Cik Moon
Thanks ya.. ooo rasanya Cik Moon makan awal garam terlebih dahulu dr saya

>>Awin
Thanks.. nnti Awin akan rasa jg tu.. Thn dpn kan

Cik Moon said...

haah...cik moon dah konvo awal thn.. hehehe

Awangku Johan said...

@@Cik Moon
hehe.. patut la.. awal thn dah konvo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...