"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, January 26, 2011

Saya Menang Segmen Abg Ben d GEGAR BLOG : Soalan 4


Assalamualaikum…

Ya Allah.. Saya tak sangka yang saya menang dalam segmen abg Ben Ashaari tuk GEGAR BLOG : Soalan 4 (Prepaid Rm30)… Hehehe.. Syukur Alhamdulillah coz saya menang lagi.. Tak tahu dah kali ke berapa menang dalam segmen Abg Ben ini..



Muka saya terpampang di dada entry blog abg Ben.. Maknanya saya menang.. yeahhhh..

Apapun.. jutaan apresiasi penghargaan saya hulurkan kepada Abg Ben coz telah membuat segmen yang best sebegini.. Seterusnya, secara tidak langsung dapat mengeratkan hubungan silaturrahim antara blogger-blogger lain serta adminnya iaitu abg Ben…

Terima kasih sekali lagi buat abg Ben…. Awang dah tinggalkan no.fon dalam Inbox abg Ben di Facebook…

Terima kasih juga buat penaja hadiah iaitu Syafiq Sulaiman

31 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah ye :)

s.y.a.r.q said...

congratz..meh share top pup tu Rm 10 bile da dpt ha ha ha :p

Gula-gula hati said...

Tahniah !:)

whitecappuccino said...

Anda memang selalu bertuah..Tahniah ya

@juera said...

tahniah =)

CiKaLi said...

tahniah...
slm, percubaan pertama singgah sni..

nelly said...

tahniah !
=)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehe, takpe..next segmen...nak try plak. itupun ada lagi arrr..heee

-aNida OtHmaN- said...

TAHNIAH...
wah awang murah rezeki...bestnyaa.....

Abhamz said...

salam, tahniah....

Aziela said...

Wah..wah..wah.... Awang berjaya la... congrats yer... Akak semalam sampai pening laa cari jawapan no 3 tu.. ternyata anda bukan sekadar bertuah, tapi anda intelligent dan pantas juga... bergembiralah...

Sunah Mohammad said...

o..tahniah la ye awang...(dengan suara kecewa...)

PANAS! Apa yang bagus sangat dengan nilai Islam???

aDisH.sHidA said...

tahniah AK....dapat topup....xmo share dgn akak ke
sedih sgt cmne akak leh terlebih kira nie...rasa nyer bloglist dia smlm mula2 3 pastu 13...arini kira dah kurang..uwaaaaaaaaaaa.nama penuh azwa siap binti g dapat rezeki AK...pasrah je la :)) hehehehe

Awangku Johan said...

@@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
thanks yaa

Awangku Johan said...

@@ s.y.a.r.q
haha.. dah dapat dh top up td Rm30..

Awangku Johan said...

@@Gula-gula hati
thanks..

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
thanks kak

Awangku Johan said...

@@ @juera
thanks ya

Awangku Johan said...

@@ CiKaLi
thanks coz singgah di sini tuk pertama kali

Awangku Johan said...

@@nelly
thanks nelly

Awangku Johan said...

@@Syarifah Nornazrah Al Yahya
ooo ok try jak.. cnfirm akan ada lagi tu segmen

Awangku Johan said...

@@-aNida OtHmaN-
trima kasih

Awangku Johan said...

@@Abhamz
trima kasih

Awangku Johan said...

@@Aziela
blh la kak.. maybe rezki awang kot.. nti rezki akak la tu.. smalam pun awang susah nk cari no.3 tu.. last2 awang just susun tu clue..

Sunah Mohammad said...

saya pulak~ yes!

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
trima kasih.. awat pulak dgn nada kecewa huhuhu

Awangku Johan said...

@@aDisH.sHidA
hehehe.. akak dah menang.. so turn AK la pulak.. ujang, Qaseh dan Nazirul Hazwan pun slalu menang...

Sunah Mohammad said...

sebab tak menang....:p (tunggu respon awang untuk komen dari tadi..refresh lagi dan lagi...haha)

Lulu caldina said...

Tahniah..ur the best

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
hahaha...

Awangku Johan said...

@@Lulu Caldina
thanks ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...