"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, January 21, 2011

Hari Jumaat?? Garis Padang.. Huhu

Salam semua..

Selamat Hari Jumaat yaa.. Hari ini jugak segaknya saya memakai baju Melayu lengkap bersamping p sekolah… Ala-ala pengantin gitu.. Hehehe…

Sampai jak p sekolah ada guru-guru senior suruh tukar baju… Huhuhu.. Nasib baik la saya ada bawa baju spare.. Nak tau wat pa tukar baju??? Apa lagi nak berjemur kat padang.. Huuhuhu.. Menggaris padang tuk pertandingan rumah sukan minggu hadapan.. Alaaaa.. gelap la kulit saya lepas ni.. Huhuhu..

Tak pa.. tak pa.. reda kan.. Boleh bubuh Sun Block.. Hehe… Hampeh tul.. baju melayu lengkap kaler brown dengan smping brown yang semat ini terpaksa saya tukar.. Huhhu.. Jam 10 nanti ada meeting pengawas lagi.. Arrgghhh…. Tension ar..

Ok la.. nak kuar dah, nak menggaris padang… Besarnya padang ni.. gila ar.. confirm kepenatan yang amat sangat nanti…

32 comments:

apezs shah said...

salam

hehe ponat tp puas kot..
lor dah kena tukar kan. kenapa tak pakai baju biasa je dulu hehe..








*nak jmput join contest kat blog.

Sunah Mohammad said...

hehe..kesian awang kena tukar baju~~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

semangt ari jummat bertukar menjadi tukang garis di padang,,,hehe

cikgu boleh..!! hehe...

misz nana said...

ceh..ingat napa kena tukaq baju.. hua3

Kaseh said...

sila garis padang... hehee

cahaYemOon said...

mengagaris padang?? utk sukan nanti ke? hahaha kenape cikgu pulak yg kene wat keje tu?

ayushida said...

wah....bestnya...seronok ek jadi cikgu.... boleh skip kelas, pegi padang, tp, hilanglah gaya pendekar kat aj ye...hehehe...cuma tak de keris....kulit gelap?? gunalah fair and lovely...hehe

mama wanie said...

ahhahaha...
sian nyer..dah ensem2 kena garis padang lak...
cobaan

salam singgah

Ujang9897 said...

hahahaha...penat2 dh hensem2...ala biar jer budak2 yg gariskan

DKosongLapan said...

errrmmm....
basah lenjun le baju melayu tu nanti cekgu.....baju dah semat.....tapi kena garis padanggg

RIAN said...

cikgu jugak ke yg ditugaskan menggaris padang ?

eqbalzack said...

hari ni class PhD abg eq cansel...yahoo! hehe

azieazah said...

Alaaa relax aarrr cikgu.

Kena jemur pun hensem juga. Tak cair hidung mancung tu.

shichi_iza said...

hahaha.... xapa2, 2 kan hobi cikgu2 sekolah tiap awal tahun menjelang... :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

smart lah blog ni. camne u tuko tulisan post tu ekkk ??

~CiK TiNieY~ said...

takpe....bersahabat dgn mentari...hehehe

Awangku Johan said...

@@apezs shah
a'ah mmg ponat tp puas hati la..
laaa mana la tau.. syoknya mula2 pakai baju melayu lengkap last2 tukaq p baju sukan huhu..

apa2pun thanks ya jemput p contestnya

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
sian kan.. apa leh buat terpaksa la..
guru baru kena ikut perintah

Awangku Johan said...

@@ Syed Hilmi Syed Yahya
hahaha.. cgu kena blh buat..
semua keje guru yg buat haha

Awangku Johan said...

@@misz nana
lorr ini mesti fikir -ve. hahaa..

Awangku Johan said...

@@ Kaseh
hahaha.. mai la join

Awangku Johan said...

@@cahaYemOon
yup tuk sukan nti..
kalau bukan guru yg buat sapa la lagi yg nak buat? jawapannya tetap guru lelaki jg yg buat.. guru pempuan just beri semangat bawa pompom.. jadi tukang sorak.. hahhahaa

Awangku Johan said...

@@ayushida
best tu best la jugak.. macam2 ada dan macam2 rasa kita boleh rasa semasa jadi guru hehehe... a'ah jadi hang padang dah.. hahahaha.. dah menggelap.. kat sini mmg cepat gelap.. kan dekat dengan laut... so wap laut tu mybbkan kulitku cepat gelap.. dah pakai tebal2 fair n lovely.. kuangkuangkuanggggg

Awangku Johan said...

@@mama wanie
inilah cobaaan..
nnti singgah selalu yer

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
wuishh nk suh budak2 garis.. nti tetibe datang nazir.. habis ar.. hahahaha

Awangku Johan said...

@@DKosongLapan
dah tukaq baju t-shirt dah tadi.. hehe

Awangku Johan said...

@@ RIAN
cikgu ar.. sapa lagi.. huhu

Awangku Johan said...

@@ eqbalzack
wah bestnya abg eq class cancel.. ni stay rumah je ler... arrgghh bestnya.. dapat rest

Awangku Johan said...

@@azieazah
hahaha.. ni yg aku musykil ni.. mancung ke idung ku.. biasa2 jer ar.. kemek ada la kot haha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
rutin tahunan la katakan haha

Awangku Johan said...

@@Khairul Atikah @ Cik Yuki
thanks ya.. x berapa smart macam blog2 lain.. biasa2 jer.. nk tukar tulisan tu kena wat dalam word dlu

Awangku Johan said...

@@~CiK TiNieY~
oohh dah jadi sahabat dah.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...