"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, January 17, 2011

Minta Maaf buat Rakan-Rakan Bloggers


Tak di sangka-sangka rupa-rupanya semalam saya tidur awal.. Huhuhu.. jam 9 malam dah tido.. Itu tandanya saya keletihan.. Huhuhu… Macam best jer tido awal.. Bangun awal pagi badan rasa segar.. Yeahhh…

Bangun pagi jam 5 pagi tadi terus solat subuh dan senaman…. Pagi ini hujan turun.. maka, perhimpunan dibatalkan.. Hahaha.. best wooo perhimpunan tiada.. So, boleh tanda buku dan revision tuk subjek yang nak diajar pagi ini…

Hari ini rasa macam happy jer.. Mood hari ini memang nampak happy jer.. Adakah faktor saya tido awal semalam..

So, minta maap buat rakan-rakan bloggers sebab tak dapat berblogwalking dengan korang semalam.. Saya tido awal semalam.. Hehee.. maybe malam ini kalau ada masa saya akan berblogwalking dengan korang semua yaa.. hehe

10 comments:

Tasha said...

alah....tak kesah pun orang tu tak blogwalking ngan kitorang...... kitorang okay jer~

Sunah Mohammad said...

tu dia..cikgu penat ye..

nur said...

Maaf diterima

Jemput keALL IN ONE

Khumaera Ismail said...

hurm..sy tido awal pun ta smgt..terlebih tido gamaknye..hihi~

Ujang9897 said...

jgn lupe sggh blog vespa..hee

Awangku Johan said...

@@Tasha
ooo ya ke.. hehe thanks ya Tasha

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
a'ah.. cikgu kepenatan

Awangku Johan said...

@@nur
yeaahh thanks ya

Awangku Johan said...

@@Khumaera Ismail
hahaha.. ye kot

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
opkos akan singgah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...