"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, January 23, 2011

Hujung Minggu Yang Dingin

Selamat Pagi Semua…

Buat apa dihujung minggu ni?? Riadah, shopping, atau just membuta jer?? Hahaha.. Aktiviti yang baik di pagi ahad ini sepatutnya bersenam, yoga or apa-apa jer yang boleh mengeluarkan peluh.. Kan itu satu cara nak menyihatkan tubuh badan..

Tapi.. kat sini saya tak dapat nak bersenam.. sebab terlalu sejuk laaaa.. Huhuhu.. Dah la hujan di awal Subuh berpanjangan hingga ke pagi hari yang hening ni.. Gamatnya berkumpal dalam selimut la kan.. hehehehe.. Sejuk.. sejuk sangat laaa.. Macam mana nak p skolah ini.. Hari ini menggaris padang lagi.. Makin hitam kulit ini.. Hahaha..

Ahhhh… Hari ahad ini pun ada “Tamu”… Tamu tu bermaksud macam pasar malam la.. Tapi kat Sabah ini buat pada waktu pagi.. Hurmm nak beli apa ya.. nk beli kuih kegemaran saya la nanti sebelum nak p skolah tu.. Hehehe…

Apa-apapun, aku harap di hujung minggu ni korang semua bergembira la yaa.. Itu salah satu cara tuk hindarkan stress… Biar sesibuk mana pun.. hati mesti gembira.. Itu kan satu petua awet muda.. Waaahhh ada ke? Haha.. ada ler..

Ok.. nak p bersiram dlu… Hahaha.. dah macam kerbau berkubang ni. haha

12 comments:

Eda said...

hari ni keluar dengan rakan2 lama...jom!!..;-)

shichi_iza said...

hari ahad sy xbrapa nk best sebab nk buat asgmt.... huhuhu tapi xapa, sy reload hari ahad yg happy time CNY.... hahahahaha

ZulkifliMN said...

sabah kat mana bro?

Awangku Johan said...

@@Eda
wah bestnya.. nk ikut hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
Oooo.. p la buat asgmnt jgn tgguh2 nnti sndiri yang merana hehe..

Awangku Johan said...

@@ZulkifliMN
Sabah kat Menumbok.. Ala tempat yang nak p Pulau Labuan tu

Wen said...

hi CIKGU!!!! wah.. i jumpa juga ex UPSI.. huhu i da follow blog cikgu ye... hehe pic2 kat blog tu ye? ehehe datag la UPSI... excited lak aku today.. hehe

cikgu ngajar kat sabah Skolah mana ye? :P

suffer8zine said...

wahhhh sabah

Terkini : Buaya Tertelan Telefon Bimbit

shichi_iza said...

sebab buat asgmt la weekend sy hilang.... tapi x apa sebab asgmt sy dah siap skrg..... hahahahahaha

Awangku Johan said...

@@Wen
Hi Wen.. yup ex-upsian.. ni pun baru jak posting.. thn lps konvo bulan Oktober 2010.. thanks ya follow.. nnti la saya p melawat UPSI..

Mgajar kat SMK Menumbok, Kuala Penyu

Awangku Johan said...

@@suffer8zine
yup.. Sabah

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahahaa.. chaiyok ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...