"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, January 6, 2011

Akhirnya Debaran Hantar Jawapan Segmen Abg Ben Berakhir

Fuhhh akhirnya debaran tuk mghantar jawapan kat segmen BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : Soalan Terkumpul .. yang dianjurkan oleh Abg Ben dah selamat di hantar..


Yang lawaknya tadi lepas jak habis mengajar Sejarah di Kelas Form 5 jam 9.40 pagi terus berlari-lari anak gitu tuk ke bilik guru.. hahaha.. smpai bilik guru terus buka hanfone n masukkan simcard Broadband… apa lagi top up ar.. hehe.. Kat skolah kureng tenet.. so guna prepaid broadband celcom laaa.. Hahaha..


Tapi tadi lewat hantar ar.. kira-kira jam 10.23 pagi baru hantar jawapan.. Apa-apapun dah selamat hantarrr.. Yeaahhh.. Hahahaha.. lawaknyaaa..


Hahahahahaha…

Tahniah buat Abang Ben.. Hehehe..coz berjaya menghasilkan segmen yang best dan menyeronokkan..


Semoga abg Ben success selalu… jom nantikan kemunculan Abg Ben Ashaari ini di dalam Majalah Februari ini… dalam majalah apa?? RIAS ke RAPI??? Hahahhaa


8 comments:

Ujang9897 said...

mmg btol2 cikgu la..hahaha...smpat tiru..yes

apezs shah said...

saLAM

HEHE Ratu kot oops.. RAPI katanya semalam..;)

BEN ASHAARI said...

huhu..tqqqq... bukan RIAS daaa tapi MANGGA gitu.. tepi kolam okeh.. hahaha... takde maknanyaaa ....

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
hahaha.. nakal kome ya ujang..
nti saya kentut kat blog hg baru tau.. hahaha

Awangku Johan said...

@@apezs shah
Haaa.. RAPI ke.. hehehe..

Awangku Johan said...

@@BEN ASHAARI
welcome.. tu komen ikhlas tau..
Jd kalau bukan RIAS apa la?? tak kan majalah MANGGA.. majalah MANGGA tu byk pic kat kolam jak.. Hahaha..
Bulan Februari kan.. ??

ijatnuar87 said...

heheheh...smngt btol cikgu nih,hehehehe...

Awangku Johan said...

@@ijatnuar87
hahahaa... semangat berkobar2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...