"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA.....


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Akhirnya muncul juga segmen terbaru abg Ben di tahun baru 2011 ini.. Yahoooo.. Kalau korang nak tau.. Abg Ben ni best tau menganjurkan segmen-segmen.. pastu dapat jumpa rakan-rakan bloggers baru dan lama.. ibarat tempat mencari rakan la blog abg Ben ni.. Hehehe

Sooo….

Wahai orang-orang kampung sekalian di sini beta nak beri beberapa kata aluan.. Hehehe.. dengarin yaaaa…

Selamat datang ke blog Aku yang tak seberapa ini, ibarat picisan di tepi paya.. Selamat berkenalan tuk kita sesama rakan bloggers tak kira yang baru atau yang sederhana baru serta yang dah otai.. Hehehe.. Haaa.. korang boleh panggil saya Awang jer… Kalau nak lebih ok panggil je A. J hahahaha… Aku ni baru jak menamatkan pgajian di UPSI so sekarang ni baru posting.. Mengajar kat smk Menumbok.. Wah.. nama skolah pun ganas kan.. hahaha.. Kepada sapa-sapa nak bertumbuk.. mai la skolah aku.. Hehe.. Tapi korang x yah la panggil cgu.. huhu.. macam ada boundary pulak di situ kan.. panggil nama saya je.. abg pun blh jg ceh.. tuk awek jet au.. haha..

Harap korang semua gembira melawati laman blog saya ini.. iyo lah kan sekadar picisan di tepi paya kan.. eh dah 2 kali saya sebut ayat ini.. ahhh.. abaikan laa.. haha.. Oleh itu, jemput-jemputlah ya membaca hasil tulisan, info-info berguna dari blog saya ini.. tuk perhatian korang semua.. aku update blog aku ini dengan apa yang aku lihat.. kiranya macam-macam citer ar ada.. haha…

Akhirnya kata dari saya buat rakan-rakan bloggers baru dan lama.. saya menyusun 10 jari kaki dan 10 jari tangan tuk meminta maaf sekiranya ada yang tak berkenan atau tidak suka dengan persembahan entry saya ini… tapi diharapkan semuanya sukak la ek.. Sia sukak bah itu hehe… (alamak bahasa sabah terkluar dah)… So.. harap2 korang enjoy ya di blog aku ini.. Hehehe

Jalan-Jalan Jumpa Abg Ben Ashaari

Singgah Sebentar di rumah Mr.Mama

Kalau korang jenguk fara_dikri

Mari melawat blog Percubaan Pertama

Hahahahaha…

15 comments:

aDisH.sHidA said...

sempat lagi berpantun..caya la AK

Nadhirah-chan said...

salam kenal CIKGU . hehe . pandai cikgu berpantun .

Ujang9897 said...

mmg sah cikgu nie..hehe

Awangku Johan said...

@@aDisH.sHidA
hahaha.. biasa jak la kak.. AK x sehebat pemantun2 yg lain

fara_dikri said...

eceh ! tiba2 je nama kite ada kat situ . . haha

Awangku Johan said...

@@Nadhirah-chan
alamak.. ada jg yg pggil cgu... huhu..

pucuk pauh delima batu..
ulam raja ulam pegaga..
jangan di panggil aku cgu..
apa2pun trima kasih sahaja..

uwaaaaa.. huhuhuhu

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
kentut memang hobinya..
erti kehidupan itu blognya..
selalu mengomen apa sahaja..
sapa tak kenal Ujang namanya..

hahahaha

Ai Yu said...

perhh!! caya lah.....i like~

Awangku Johan said...

@@Ai Yu
haha.. thanks yaaa

Lulu caldina said...

Betul ke penyokong bola?

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Singgah sini :)

Awangku Johan said...

@@Lulu caldina
hahaha.. ntah ar..

Awangku Johan said...

@@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
thanks atas singgahnya

[:::AFZARA:::] said...

salam perkenalan ..terima kasih sbb singgah blog saya..keep in touch..(",)

Awangku Johan said...

@@ [:::AFZARA:::]
ok sama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...