"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, January 10, 2011

Hadiah Dari Norfa


Fuhh.. hari ini aku terlalu sibuk kat sekolah.. dari pagi hingga petang duk kat sekolah.. Jam 4 baru balik rumah.. Meeting itu la meeting ini la, tanda buku student la.. pastu wat lesson plan..

Disebalik kepenatan dan balik rumah, akhirnya… ada bungkusan pos datang kat rumah.. Yeahhhh.. hadiah dari Blogger Norfa dah sampai.. Thanks ya Norfa.. Wah, tak sangka kamu bagi hadiah ini… Sebenarnya benda ini memang saya nak beli.. So, jimat kos la coz kamu dah memberi hadiah ini.. Hehehe.. Alhamdulillah…

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih kat Norfa atas hadiah ini.. Kalau korang nak tau.. Saya menang contest abg Ben yang 500 Blog Mencari Harta Karun : Soalan Terakhir Harian. Saya dapat no.3… Kalau nak tau klik SINI

Thanks yaaa kepada penganjur pertandingan abg Ben dan Penaja hadiah Norfa


Inilah hadiah dari Norfa…



Eh silap.. Bukan Ana Rafali hadiah dia… Kalau la Ana Rafali hadiah dia.. fuhh.. best ar.. Hehehehehe



Ini lah hadiah diaaa yang sebenaqnya.. Hehehe

Tedaaaaaaa…


19 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

tahniah...

Penggoreng said...

dpt hadiah ek. hahaha

wahida said...

tahniah cikgu....ingatkan dpt si ana rafali..hehehe...

Norfa said...

hahah..pelik jugak..mana la datang nya ana rafali tuh.. xmuat nk letak dalam pos ekspress 3.50.. hahahaah...

sama2..slamat mengguna.. kalau ada nak beli gitau la..sebab byk sgt..xreti jual.. pernah pakai.. tpi xde effect...minum kopi pon xde effect.. lagi la pakai tuh..heheh

NOOR FATIN said...

tahniahh!!

Awangku Johan said...

@@NURUL NADIAH MAMAT
sama2... 1st time dapat adiah ni.. Hehehe

Awangku Johan said...

@@Penggoreng
Yup dapat adiah.. Hehe

Awangku Johan said...

@@wahida
haha.. kalau la dapat Ana Rafali.. Tak tido aku 7 hari dok memerhatikan muka dia jer.. Hehehe..

Awangku Johan said...

@@Norfa..
Hahaha.. tu la kalau la nak d pos c Ana Rafali tu.. tak muat sampul tu.. Kena guna kotak mesin basuh.. Hahaha... Apapun thanks ya penganjur adiah... Hehehe..

Awangku Johan said...

@@Norfa
sebenarnya saya guna tuk hilangkan parut jerawat.. Huhuhu.. effect dia lambat ar nk hilang.. Nak guna SKII mahal giler ar.. huhu x.. x dapat den nk beli.. Hurmm nk wat rawatan resdung.. nak hilangkan resdung.. Huhuhu.. x tahan ar.. tiap2 pagi gatal idung n bersin

Awangku Johan said...

@@NOOR FATIN
welcome

NURUL NADIAH MAMAT said...

ok la tu...dapat gak hadiah......huhu.....
nak jugak hadiah....tak pernah dapat hadiah pon......sedih2....

aDisH.sHidA said...

norfa..sama la shda penah pakai gak dulu...xde effect gak sama je...
Ak: akak pun dok cr penawar resdung ni..setiap pg bersin n ada je cecair kuar...arini rasa teruk sgt hidung nie...rasa semcam...bibir pun kering pedih sume ada...smlm makan udang...
anywy..tahniah dah dpt adiah tu selamat mengguna nyer

Awangku Johan said...

@@NURUL NADIAH MAMAT
hurmm tak pa nti ada la rezki nadiah tu.. kena rajin join contest yang rakan2 blogger anjurkan

Awangku Johan said...

@@aDisH.sHidA
Hurm tu la pasal kak.. AK pun slalu jer gatal2 idung.. orang fikir AK korek idung walhal AK merasa kegatalan.. sbb tu garu2 idung jer

NURUL NADIAH MAMAT said...

dah join tapi xde rezeki.....huhu......
tggu awak wat contest plak.....

Awangku Johan said...

@@NURUL NADIAH MAMAT
tak pa, insyaallah nti rezki nadiah pulak yg myusul

hurmm saya wat contest nti ar hehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

amin....

wat tau...tunggu nie....
confirm join...ekeke...

Awangku Johan said...

@@NURUL NADIAH MAMAT
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...