"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, January 10, 2011

Ana Raffali Menang Anugerah Juara Lagu ke-25

Hurrmm.. tak la terlalu fanatic sangat dengan AJL ni.. tapi ini lah keputusannya tadi taw…

Senarai Pemenang:

Persembahan terbaik – Faizal Tahir (Lagu Hanyut)

Vokal terbaik – Hafiz (Noktah Cinta)

Tempat Ketiga – Hafiz (Noktah Cinta)

Naib Johan – Meet Uncle Hussain ft Black (Drama King)

Juara Lagu – Ana Rafali (Tolong Ingatkan Aku)

Sebenarnya, semasa AJL melabuhkan tirainya aku tak tengok pun sebab cousin aku ajak p gym.. Aku tak tahu pulak kat kampung aku ada gym.. Apa lagi aku p la.. aku minat dengan sukan-sukan gym ini.. Horaayyyy… Hehehe.. Happy ar coz ada juga gym kat kampung aku.. tapi tak la lengkap sangat.. Hehehe.. Ehhhh citer pasal AJL.. Ubah tajuk pulak.. Hehe

Fuhhh…. Suara Ana Rafali ada uhmm jugak la.. Aku ingatkan Black yang menang coz suara dia smooth giler ar.. haha.. aku tengok pun empat lagu terakhir jer..

Apa-apapun thniah buat Ana Rafali sebab menang Anugerah Juara Lagu.. Pssstt.. boleh spent saya ke?? Haha.. Rm35 000 tu…. Dah la menang sorang.. dia la penulis lirik, dia la composer dan dia la jugak penyanyi.. Hurrmm. Memang bajet la.. hehe.. Lepas ini lagu Ana Rafali confirm akan selalu diputar kat konte radio.. TAHNIAH

30 comments:

japierah said...

WAAAAaaaa...cepat dan efisyen sekali beliau HEHE

||aLeaSaRa|| said...

slm pagi isnin,bro!ngape lm tak sggh sedih huhu..wah dashboard kite traffic jam dgn result ajl.kat kg ye...have a nice day!

miss Fyqa said...

yeaa

Tahniah jugak. first time Ana Raffali menang. :)

whitecappuccino said...

Anna comey la..

Rozuan Ismail said...

tahniah buat ana raffali!!

p/s jom komen entri baru blog wan

ADfeez said...

masih terkejut anna raffali menang :P

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

ijatnuar87 said...

heheheh....tahniah kepada pemenang...saper2 menang pom xkisah la,sebab semua adalah pemenang...cuma xpuas ati la,xsempat tengok A.P.I wat persembahan,hehehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Yuupppp Esok mmg ramai yang buat Entry AJL ni.... Yang pasti ade yang tak berpuas hati keputusan juri.... tunggu aje esok.. Faizal Tahir kalah cuma menang Persembahan terbaik
Juara Lagu – Ana Rafali (Tolong Ingatkan Aku)dah diduga pun..

eqbalzack said...

salam...
terima kasih undi abg eq awang..
jasamu dikenang...hehe

zacky ~786~ said...

thu takpe..~ mmg hebat laa... tabikk spring kt die..!

eddy syrol said...

ramai ckp unexpected... for me biasa2 je... takde kejutan dunia tak best an? :)

dwaty said...

dah follow... erm saya pun ada cite pasal ajl ni...

azzey said...

Awangku johan: Ana Raffali yg mmg punya gaya tersendiri...

||aLeaSaRa|| said...

hye!jom sggh blog kite ada nama bro lah h3..

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/kenapa-ye-tak-boleh-baca-komik.html

Wan Gerrard said...

tahniah kepada pemenang ^_^

Awangku Johan said...

@@japierah
hahha.. apa yg efisyen... terus update.. hehe.. ni baru nk buka blog.. busy kat skolah td.. hari ni byk meeting huhuhu

Awangku Johan said...

@@ ||aLeaSaRa||
sorry lama x singgah.. kebizian kebelakangan ini.. skolah nak d terjah SPA dan Nazir.. huhu pastu busy skolah nk jadi tuan rumah sukan..

Awangku Johan said...

@@miss Fyqa
Rezeki Ana Raffali..
x sangka bakat yg d cungkil melalui Youtube

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
comel kan kak.. Geram je Awang tgok hehehe

Awangku Johan said...

@@Rozuan Ismail
Yup thniah...

Awangku Johan said...

@@ ADfeez
dah rezki dia

Awangku Johan said...

@@ ijatnuar87
huhuhu.. saya lagi la x sempat tgok yg persembahan 1 hingga 10... sempat tgok yang persembahan 11 - 14 jer.. coz awang p men gym huhuhu

ada ulangan jg tu nanti kan.. hehe
tak pun tgok d youtube

Awangku Johan said...

@@Afzainizam
aku memang dah jangka masa suku akhir tu lagi.. hehe.. betul tekaan aku ana raffali menang..

Awangku Johan said...

@@eqbalzack
wkumsalam abg eq...
tak pa awang bantu abg eq.. hehe..
harap2 menang.. kalau dpt hadiah spek lebih post la kat awang hehehe

Awangku Johan said...

@@zacky ~786~
bakat yang terpendam akhirnya mmbuahkan hasil

Awangku Johan said...

@@eddy syrol
hahaha.. biasa jak kan

Awangku Johan said...

@@dwaty
yup thanks ya follow..
mmg bloggers2 akan citer pasal AJL jer.. cnfirm traffic naik

Awangku Johan said...

@@azzey
saya suka gaya dia yg tersendiri tu..
lg pun comel hehhe

Awangku Johan said...

@@||aLeaSaRa||
haaaa ada nama saya..
pasal apa?? adakah saya d saman?? oooo nti saya terjah hehe

Awangku Johan said...

@@Wan Gerrard
semua2 nya hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...