"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, January 4, 2011

Gembira Hari Ini... Hip hip Horay

Hari ini adalah hari menggembirakan.. Hanya ucapan..... syukur alhamdulillah dengan bio aura hidup saya keluarga bla… bla.. bla… eh apsal pulak iklan bioaura ni huhu.. Saya ingin mengucapkan tanda syukur sebab observation oleh Pegawai Pendidikan Daerah (PPD) tadi pagi berjalan lancar.. Respon dari PPD ok.. katanya OK!!!

Selepas jak habis kelas yang di observe senyum memanjang jer.. hehe.. Hari ini ramai juga yang di observe. Bukan guru-guru baru, guru-guru senior lain pun di observe.. Huhuhu…

Tamat skolah jam 1.35 pm terus meeting 1st dijalankan.. Hurmm dapat jawatan guru PBSM, guru Bola Keranjang (fevret sportku) tapi yang sedihnya dapat juga guru Kebudayaan.. Alamak adakah patut saya mengajar tarian kat budak2 skol ni.. Huhu.. poco-poco, sumazau, zapin tu boleh la.. Kalau tarian lain, saya sembunyikan diri dalam tempurung la gamatnya.. huhuhu… Hurmm yg paling high class jawatan yg aku dapat kena jadi Ketua Panitia Geografi.. Huhuhu... sahut cabaran...

Aktiviti petang pula p jogging dan wokout.. Fuhh penat… berpeluh sakan.. kira-kira 2 baldi penuh peluh ni.. hahaa.. Ok la nk p mandi.. sapa nak join mandi berjemaah… Jomm.. hehehe

20 comments:

noreed said...

vote for poco-poco. hehehehe tak pasal hantar undian plak sy ni

RIAN said...

sape-sape sakit kat skolah, panggil cikgu ni. . haha

zaMir said...

congrats!!!! teruskan mendidik anak bangsa....=)

Azwani said...

selamat memulakan tugas...

Sunah Mohammad said...

salam~ wah, jadi guru kebudayaan? tak sangka pulak cikgu awang ni leh jadi guru kebudayaan..hehe. ape2pun, tahniah ye untuk result OK dari PPD~ :)

MAPPIAU said...

oowwhh cekgu rupenyer, selamat petang cekgu hihihi. banyaknyer jawatan dahsatttt :D

Awangku Johan said...

@@noreed
yup.. undi jgn x undi ya hehe

Awangku Johan said...

@@RIAN
bak sini.. cgu ni suka tulunk budak hehe

Awangku Johan said...

@@zaMir
thanks ya.. insyaallah

Awangku Johan said...

@@Azwani
trima kasih

Awangku Johan said...

@@Sunah Muhammad
huhuhu.. tu yg seriau tu dpt guru kebudayaan..

Awangku Johan said...

@@MAPPIAU
tak la.. ni anak murid skol tu dah jadi guru.. seiring dgn guru2 lamaku..

fa-in said...

best tu guru kebudayaan..
yea teruskan perjuangan!

Awangku Johan said...

@@fa-in
best??? huhuhu..
terseksa batin wei..

shichi_iza said...

yeyyyyyy..... ada cikgu tarian...

zmah said...

Tahniah...cikgu!

Hanim Mahali said...

guru bola keranjang and guru kebudayaan... nampak kesinambungannya... tehehehe... congratz!

azwa_amani said...

ak kan jmk kebudayaan kan..so no hal la bro..okeyy,.errmm, yewww, 2 baldi peluh, mesti busuk kan..hahaha, pastu ajak org mandi plak tu...werkk :P..nakal ea..
selamat berbakti kepada anak sabahan

Melati said...

Syukur Alhamdulillah =))

ijatnuar87 said...

heheheh...sronoknyer...ni yg wat makin xsabar nk jadik cikgu nih,hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...