"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, January 28, 2011

Aku Tiada Cuti CNY... Huhuhu


Sedihnya pabila nama aku tersenarai tuk menjadi jurulatih atlit sekolah tuk ke pringkat daerah pada cuti Tahun Baru Cina ini… Huhuhuu..

Ingatkan aritu nama aku tak tersenarai aku tak dipanggil tuk meeting antara guru-guru dengan Penolong Kanan Pentadbiran dan Penolong Kanan KoKum untuk strategi melatih atlit sekolah semasa cuti Tahun Baru Cina nanti…

Ohhh.. padahal dah rancang nak p shoping ke Kota Kinabalu and then stay dirumah kakak… So, semuanya hancur berkecai.. Aku dah tak boleh nak bergerak ke mana-mana cuti tahun baru cina ni.. Huhuhhu.. Sedih bebenor laaaaaa… Sedihnya… guru-guru lain bercuti.. So, aku dengan beberapa orang guru lain terpaksa korbankan cuti kami tuk melatih atlit skolah…

Arghhh… dah la kena berkampung di padang lagi tuk 1 minggu tu… habis la mentari memancar kulit ku… cnfirm aku makin gelap dah lepas ni…. Huhuhuhu… Tamo.. Tamooo.. Tamooooo…. Arghh tension nyerr..

Apa boleh buat dah PK1 beri kepercayaan kat aku so kena la terima dengan hati terbuka kan….. Ini pun satu pengalaman aku tuk di masa depan.. Pengalaman membina tu… wah.. marvelous gitu… Hehehe

8 comments:

alynn M said...

cuti best! selamat tak bercuti. teehee..*kiddin

Awangku Johan said...

@@alynn M
ja'at korang.. huhuhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hari 2 buat line padang,sekarang,jurulatih pulak...hehe,,

shichi_iza said...

hehehe..... laaaa, confirm cikgu2 lain belikan limau tuk yg xcuti....
mungkin PK1 tgk AK rajin waktu sukan so PK1 bgi la amanat 2 kat Ak

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
a'ah... cobaan.. hahahaha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. kalau la ada buah limau depa belikan...

shichi_iza said...

ada 2 buah limau...... hehehehe x pon p je uma cikgu2 chines....

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
yup nnti d serbu rumah2 cgu chinese hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...