"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, January 28, 2011

Muchas Grasias Abg Ben


Korang semua ini awang nak habaq sat… hahaha.. teda la.. saja jer.. awang nk bg tau korang awang masuk dalam bloglist abg Ben.. Wah happy la jugak.. coz tersenarai lagi dalam bloglist beliau…..

So… nak ucap tenkiu so much dekat abg ben!!!
sebab apa??
sebab sudi terima blog saya sebagai bloglist abg ben..

blog saya tersenarai dalam list
BUAH CEMPEDAK DILUAR PAGAR...
jenguk2 lah..hehehe

Kalau rajin komen-komen la entri awang ek…

rasa terharu pulak..!!!
huk3..

Apa-apapun terima kasih ya abg Ben……………………..

24 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah..!!

-[miracle]- said...

hee, congrats ! :DDD

Ujang9897 said...

bestnya...tahniah

whitecappuccino said...

Tahniah! happy banget! sama la kita :)

shida anwar said...

tahniah..saya pun sungguh tak sangka..

shichi_iza said...

tahniahhhhhh.... hehe

~ Tieqa~ said...

wah tahniah erk... keep it up...gambate...

Nora said...

congratulation ... :)

*∽ IZAN ∽* said...

tahniah tahniah..!
anyway thanks for visit teratak buruk saya.. salam kenalll yekkkk. cool blog ni.. sejuk mata memandanggg

qilamahadi said...

waaa
tahniahh tahniahh

Awangku Johan said...

@@Syed Hilmi Syed Yahya
thanks yaaa..

Awangku Johan said...

@@ -[miracle]-
trima kasih...

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
muchas grasias ujang..
so jgn kentut kat blog aku lagi ek

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
yup kak.. mmg happy..
thniah jg buat akak

Awangku Johan said...

@@shida anwar
thanks.. thniah jg buat kamu..

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
sama2..

Awangku Johan said...

@@~ Tieqa~
thanks...

Awangku Johan said...

@@Nora
trima kasih...

Awangku Johan said...

@@ *∽ IZAN ∽*
thanks izan

Awangku Johan said...

@@qilamahadi
thanks...

EL MARIACHI said...

tahniahler...

macam kenal je TAGLINE tu...
hehehehe...

zmah said...

Tahniah!Peminat Ben rupanya.Macam mana pengalaman sebulan mengajar?

Awangku Johan said...

@@EL MARIACHI
thanks.. hahaha..
yup tntu kenal.. minta kebenaran tuk letak kat blog saya.. ayat yg bagus so saya share kan la.. huhhhuhu.. salah ke?

Awangku Johan said...

@@zmah
hehe... thanks kak zmah.. yup peminat blog abg Ben..

eh x sangka dah sebulan berlalu ya.. maknanya dah sebulan saya mgajar.. hehe.. boleh la kak.. awang smakin busy kat skol.. hari2 blk jam 6 petang dan malam stay d skol shingga jam 11.. wat keje d luar masa keje.. byk keje guru2 baru ni.. gitu jg jawatan yg d pegang.. jadi ketua guru panitia geo dan ketua guru badan pengawas skolah.. sntiasa mnjadi garang hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...