"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, January 28, 2011

Akhirnya... Penatku Berakhir....


Alhamdulillah… maka hari ini berakhirlah sudah Kejohanan Olahraga Tahunan Kali Ke-39 di sekolah tempat saya mengajar ini… Semuanya berakhir dengan kejayaan dan keletihan.. Hahaha…

Akhirnya… rumah hijau dapat naib Johan… Johan adalah rumah merah, manakala rumah Biru di tangga ketiga dan rumah kuning nombor empat.. hahahaha…

Hari ini memang meriah ar.. semangat kesukanan yang tinggi pabila budak-budak ini berusaha nak mendapat juara… Horeeyyyy… yang bestnya aku bersama-sama pelajar menghias pondok rumah sukan.. semuanya tercabar.. sehinggakan ada guru-guru rumah sukan yang lain balik rumah cari kain langsir tuk tambah hiasan pondok mereka.. Hahahaha….. tercabar dengan hiasan rumah yang aku hias bersama pelajar.. cantik woo dengan ada pintu gerbang.. Tema yang aku beri adalah “Nature Of Life”… Sayangnya aku tak da kamera.. so tak dapat nak amik pic… Hanfone N71 pulak rosak.. so guna hanfone biasa-biasa jerr… tpi puas ati wooo….

So… tahun depan nak rumah Hijau JOHAN…. So kena train atlet rumah hijau tuk tingkatkan pingat rumah Hijau… hahahaha

6 comments:

whitecappuccino said...

cepatnya dah abih olahraga..sekolah akak next month..

shichi_iza said...

wahhhhh..... tahniah2, rumah hijau naib johan... kira hebat la kan juga atlet2 rumah hijau sebab ble dpt naib johan....

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
iyaa.. dah 3 hari berlalu hehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
iya.. hebat jg woo lebih2 atlet 4x400... ketinggalan jauh rumah2 lain hehehe

Juli said...

skang ni mmg musim sukan la merentas desa la..cikgu pon sama excited nampaknyer.heheh

Awangku Johan said...

@@Juli
haha.. memang excited.. join skaki dengan budak2 ni.. happening jg.. hahaha.. buat huhahuha kat sukan tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...