"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, January 1, 2011

Baca Komik

Hurmm rasanya peratus keboringan ku meningkat lagi.. Apa patut saya buat?? Haaaa.. kalau nak tau sekiranya saya boring just blogwalking jak la.. hahahaha…

Tapi ada satu lagi.. sekiranya saya boring.. saya baca komik saja.. Haa.. kat rumah saya ni banyak koleksi komik.. tapi semua dah di baca.. Koleksi dari sekolah rendah lagi..

Baru-baru ini ada beli komik baru "Hunter X Hunter" bil.27... Belum terbaca lagi.. Maybe tak da masa kot.. Kiranya nak baca la ni.. Ok.. mari membaca komik..

8 comments:

wunny said...

bce komik itu mnarik..wink2:)

Ujang9897 said...

apa lagi...post la komik tue kt BLOg..hehe

azieazah said...

Wo1 hobi yang menarik. I pun suka baca komik gak masa sekolah dulu. Gila-Gila dan yang seumpamanya.

Sekarang ni tumpang baca komik anak, Lawak Kampus.

eqbalzack said...

peringkat umur abg eq tak sesuai bace komik dah kott..

Awangku Johan said...

@@wunny
yup, komik tu mnceriakan kita hehe

Awangku Johan said...

@@ujang9897
ada dah saya post dlm entry2 yg lepas hehe

Awangku Johan said...

@@azieazah
haha.. best kan kak baca komik ni.. happy jak

Awangku Johan said...

@@eqbalzack
Hurrmm ya ke abg.. Tp baca komik ini tidak mgira usia.. klu kepingin nk baca.. baca jer la.. hehe..
Biar pun abg dah jd org akademik tp x salah klu nk membacanya hehe... Best tau.. blh happy.. sntiasa gelak je.. lebih2 lagi bila baca Komik Dr.Slump.. macam2 lawak gila dia buat.. Penulis dia adalah Akira Toriyama (Dragon Ball punya pelukis)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...