"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, January 5, 2011

Free Hari Ini

Ohiooo… Hari ini aku free.. Hehe.. Padahal ada kelas hari ini ajar Sejarah form 1B.. Tapi nasib baik minggu ni budak2 form 1 ada sesi Orientasi.. So rileks je la kat bilik guru ini.. Hehehe…

Apa lagi yang dibuat.. just baca-baca buku, berita online, blog, dan buat kerja-kerja sampingan yang lain mengenai lesson plan dan rancangan pengajaran tahunan..

Lepas tu uruskan borang-borang mengenai pendaftaran guru tuk di hantar ke Jabatan Pelajaran Negeri (JPN).. Kerani lambat uruskan.. huhuhu… maybe depa busy kot.. So, kena lah bantu mereka tuk siapkan..

Hari ini betul-betul free.. hehehe…

12 comments:

My Little Diary said...

salam,

ooo cikgu free ari ni ye!... hehe.. takper..takper.. lepas orientasi nnt pasti busy kan...

wahida said...

kalau free, boleh BW banyak2..hehehe...

Awangku Johan said...

@@My Little Diary
wkumsalam...
a'ah mggu dpn mesti bz dah

whitecappuccino said...

Akak pun free skarng, tadi dh masuk ngajar form 5 dua kelas..krg form 4 tapi dorang orientasi so..sempat lagi buka blog sambil buat kerja lain skit2 :)

Awangku Johan said...

@@wahida
haha.. blh tu mmg blh tp tenet d sini low bangat huhuhu

skyjuice said...

br posting utk gsst ke ni?aku ni dh lm mnunggu tah ble nk kua rslt posting..huhu

Sunah Mohammad said...

o..patutla leh update entry n komen2 kat blog..hehe

Awangku Johan said...

@@whitecappuccino
oo ya ka.. hehehe.. best kan sempat g berblog hehe

Awangku Johan said...

@@Sunah Mohammad
hehe.. smbil myelam minum air

Awangku Johan said...

@@skyjuice
Yup baru jak posting.. mggu ni baru mgajar.. aritu interview bila??
saya interview 2-6 August d Putrajaya

Azie Azra said...

cikgu!rajin juga tlg keje kerani.saba benor.bgus :)

Awangku Johan said...

@@Azie Azra
haha.. bantu2 gtu jer..
g pun minggu dpn dah bz dgn rentas desa, sukan skolah.. pastu sukan prngkat bahagian zon selatan Sabah.. skolah jadi tuan rumah, hoki prgkat bahagian.. pastu jd panitia huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...