"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, January 13, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool !!




Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alamak nampaknya ada rakan blogger pelawa aku tuk join Contest Si Gadis Bermata Coklat …. Haaa nk tau sapa yg tag aku tu..??? sapa lagi, ni Kak ~ Adish.Shida ~ laaa…. Trima kasih la buat Kak Shida coz pelawa saya tuk join Contest Si Gadis Bermata Coklat… huhuuhu.. sedih.. coz tak sangka ada orang pelawa saya.. huhu

Haaa... p tgok tuan punya GA ni... Si Gadis Bermata Coklat Haaaa…korang nak tau apa adiah dia?? Dapat RM100 tu tapi korang mesti berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang Rm500?? * ayat simple jet tau!!!!


Syarat-Syarat nya ;


1. Follow blog C-Tim gadis bermata coklat

2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog NIe

3. buat entri pasal contest HPPC dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*

4. Tag 5 orang.

4.Tarikh tutup penyertaan : 1 MAC 2011

Ok… dah siap… !!! Hehehe..

Sekiranya saya menang Rm100 tu… hurmm.. apa yang saya nak buat ek??... Saya nak nak beli kasut.. Huhuhu.. best wooo kasut.. saya minat kasut2 tuk jalan2 p mana2 yang stylo gtu hehehe… Kasut pada masa sekarang kan dah pelbagai.. Macam-macam ada gitu.. Hahaha…

Gambar ini di ambil semasa saya dan rakan-rakan bercuti ke Terengganu.. Ini kat pantai Penarik Terengganu… Best wooo ramai-ramai makan sotong dan main-main kat tepi pantai hahhahahaha… Lompat sakan gitu hehehe


Saya tag member2 ini tuk join sama2 menang RM100.. Hehe

Bib

Mia

Ujang9897

Awin

Ateh

16 comments:

apezs shah said...

salam

wow menariknya picture tu..;)

Ujang9897 said...

orait..thanks..save kat draff lu k...

Awangku Johan said...

@@apezs shah
wkumsalam...
hahaha.. menarik ke.. Biasa jak la.. apa lagi apezs mai la join hehe

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
hahaha.. jom ujang aku bawak hg join ini contest.. nti kalau kau menang share ya adiahnya hehehee

cik Ladies said...

waaa ~~ seronok la pic tu .. macam hepy betol :)

siti fatimah said...

asal yang no2 dari kiri tu excited lebih ? hehe cool la gambar ! hee :)

btw.. tengs sebab join ya !

niesz said...

gud luck..hehe..

aDisH.sHidA said...

ak...akak mula2 nak tag ujang n yana tp memandang ujang sokmo menang akak tag apesz yang selalu dok mtk belas kasihan....awang mesti akak tag awal2 sebab adik kecygn mcm cik sunah kita...dia balik srwk tu...

Awangku Johan said...

@@cik Ladies
hahaa.. memang hepy.. tapi awat kaki saya terlalu naik tu.. Hahaha

Awangku Johan said...

@@siti fatimah
Hahaha.. dia x leh jumpa kamera.. lebih2 lagi kalau adegan nk lompat ala2 monyet ni.. Hahahaha.. kira dia excited sangat la tu.. Apa2pun kita orang happy semuanyaaa

ok, welcome

Awangku Johan said...

@@niesz
thanks yaa

Awangku Johan said...

@@aDisH.sHidA
Terima kasih kak.. Hehehe.. wah dpt title adik kesayangan tu.. Ujang jgn jelez.. hehehe

mia said...

huwaa..hehehe..thanks abg AK...cool gile pic korg lompat tu..hehee

Awangku Johan said...

@@mia
mia... thanks yaa.. hahaha.. Uppi la terlalu cool.. Hahahaha

apisv2 said...

lawa2;)

Awangku Johan said...

@@apisv2
thanks atas pujiannya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...