"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, January 31, 2011

Jom Buat Passport --> Brunei


Assalamualaikum semua…

Selamat pagi semua… Apa khabar.. harap anda semua dalam keadaan sihat… Yang bekerja itu selamat bekerja.. Bagi guru-guru selamat bercuti… Begitu juga dengan mahasiswa/i dan pelajar-pelajar selamat bercuti…

Sekarang ni dalam perjalanan p ke Kota Kinabalu bersama rakan-rakan guru… Motip utama nak p Kota Kinabalu ini adalah nak buat passport… Hehehe… Nak p Brunei kan so kena la buat passport… p kenduri kawin kazen di Brunei.. Bestnya.. tak sabar nak berkumpul semua kuarga-kuarga di Brunei.. Tak sabar nak p jalan-jalan ke Istana Nurul Iman dan ke Masjid Emas Omar Ali Saiffudin… Best2

Pergi Kota Kinabalu ini ibarat sambil menyelam minum air.. Hahahaha.. Selepas buat passport apa g shopping sakan la kita orang, makan-makan dan maybe tengok wayang kot… Hehehehe…

16 comments:

eddy syrol said...

sila bawa ole2 dr Brunei k k k k :P

Daniela said...

waaa brunei!!!
HMM TA PENA PEGI...nt citer taw ape yg ade kt sna =)

shah-kayrul said...

jalan2 g kenduri kahwin????.....ambik gambar bebanyak, post la kat blog...leh tgh camner tradisi kat sana plak....

aDisH.sHidA said...

NAK ITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT...best nyer dapat g brunei...yg paling best dapat kumpul ramai2 kan

Ujang9897 said...

nk ole2

Encik MamaT said...

wah.. updet gambar nti.. tak penah pegi sana :D

Cik Mus said...

selamat bercuti :)

shichi_iza said...

shopping??????.... tgk Khurafat, best..... hehe

Awangku Johan said...

@@ eddy syrol
tgok la kalau ada bajet hehe

Awangku Johan said...

@@Daniela
yup p Brunei.. masa kecik2 awang slalu p brunei.. tiap2 tahun la.. coz ziarah pusara atuk

Awangku Johan said...

@@shah-kayrul
ok blh jer. harap2 jgn tertinggal kamera la hehe

Awangku Johan said...

@@aDisH.sHidA
jom p brunei.. hehe.. nk jumpa kuarga2 ku yg dah lama x ziarah huhu

Awangku Johan said...

@@Ujang9897
nak ole2 boleh2.. bak sini duit hehe

Awangku Johan said...

@@ Encik MamaT
ok jer

Awangku Johan said...

@@Cik Mus
thanks.. tp cuti CNY ni x cuti pun.. ada kat skolah melatih pljr2 p prgkat daerah

Awangku Johan said...

@@ shichi_iza
hahah.. shopping jer.. x wyg x smpat.. tp kita orang p makan steamboat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...