"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, November 30, 2010

Blog ku Terabai di akhir November....

Hurmm.. dah seminggu saya tidak menulis..

Apa tidaknya saya busy dengan Taklimat penempatan mengajar…

Lepas tu busy dengan urusan borang-borang yang belum selesai… Kemudian urusan buat akaun bank, amik gambar..

fotostat itu fotostat ini..

Jumpa pesuruh jaya sumpah tuk tanda tangan surat akuan sumpah saya… kenduri-kendara kawin sanak-saudara…

aduh pelbagai lagi hal yang saya hadapi dalam masa seminggu ini…

Adakah ini cerita tuk hujung bulan November ni…..

Terlalu banyak en3 yang di tulis, di copy, dan macam-macam lagi pada bulan November ini..

Mulakan hasil nukilan pada bulan December pulak…

hahahhahaa..

tak tau apa isi kandungan entry pada bulan December..

Wait n see jak la…

5 comments:

Ms sunsWeetz said...

Ms nk tnya..kamu cikgu ke?ehm kalo lepas grad dak pendidikan ada interviu lagi ke?betul ke interviu itu dibuat di putrajaya?...

whitecappuccino said...

Welcome back..

Citarasa Rinduan said...

salam...
nampak sangat cikgu bakal buzy..

semoga sucess selalu

azwa_amani said...

selamaaaaaaaaaaatttt keeeeeeeemmmmmbali ak...waahh excited x adikmu ini????

Awangku Johan said...

>>Ms sunsWeetz
Yup, baru jak lapor diri 25 Nov tu kat skolah.. Yup, tp x semestinya lepas grad... kdg2 ada yg sblm grad.. Ikut U la.. tp batch saya sblm grad dah p interview coz grad lmbat pd bln Oct... So, p interview awal pada 2-6 Ogos di Putrajaya.. Masa isi borang e-GST tu d situ akan ada soklan mgenai tempat interview.. just awak pilih jak interview mana.. Airtu saya isi nk interview d Perak.. Last2, result kuar.. saya kena p interview d Putrajaya d SMK Putrajaya Seksyen 14(1).. terkejut badak ar jugak.. Rupa2nya KPM wat gni, sapa yg mohon interview Perak, Pahang, N.9 n Selangor semua d tempatkan d Putrajaya.. Yg mohon interview johor dpt Johor, Melaka dpt Melaka, Perlis, Penang n Kedah semua d tempatkan d Alor Star.. Ganu dan kelate semua d tmptkan d tekn pndidikan d kelate dan smk ahmad mahir n pgkalan chepa. Sabah d tempatkan d Poli KK, Sarawak d Kuching... So budak pndidikan akan Ada ujian INSAK dan interview... tapi sapa yg ada biasiswa KPM just ujian INSAK n interview tak payah...

>>whitecappuccino
thanks

>>Citarasa Rinduan
yup,,, akan busy

>>Awin
Thanks awin... haha.. excited sgt ek.. sian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...