"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, November 7, 2010

Nakalnya Anakku


Bukan papa nya tidak cukup duit untuk beli pakaian,

tetapi memang anak kecil ini suka duduk dalam buah...

sejuk..

tak perlu aircond...

mamanya dulu mengidam buah tembikai masa mengandungkannya..

minum tembikai tiap2 hari,..

ni lah hasilnya,

baby tembikai pertama di dunia telah lahir...

…hahahahaha...

17 comments:

aYaz said...

sengal...
:p

Bayu Kenangan said...

a...la...la...la... comelnye...

~Cik S~ said...

seyes ur son? cute sgt..nk copy pic die bleh? cute sgt

azwa_amani said...

comelll..

Kamil ace[tm] said...

hahaha..sian nye :P

Awangku said...

aYaz --> hehe... mesti suka kan..
Bayu --> Comel sgt kan.. suka tgok pic ni
~Cik S~ --> hehe, anak sy pd 5 thn akan dtg.. hehe.. Alaaa.. copy jer.. hehe..

Awin --> comel kan ank kita.. hahaha..
Kamil --> bukan sian.. comel patutnya

azwa_amani said...

hah????...ak statement suka macam nie...yelah..anak murid kiterr

Awangku Johan said...

Awin --> hahaha... takut gosip la tu..

azwa_amani said...

ak:...x takut la...........

Awangku Johan said...

AWIN --> haaa ya kerr..

shichi_iza said...

jimat kos ayah dia..... xyah beli baju dah..... bagus2..... but still comel la baby ni, tapi sy xnak dekat sebab nanti sy cubit..... hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahaha.. betul2 jimat kos..
amboii jahatnya suka cubit budak.. hehe sama mcm saya laaaa.. huahua

shichi_iza said...

aik, suka juga cubit budak.... hehe sebab budak2 cute ka.... ni anak buah pon kat uma x pernah la tenteram ada babu macam ni..... hehehe

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
haha.. kalau lagi la tembam budak tu cnfirm la.. uhmmm.. cubit habis haha

shichi_iza said...

hahaha.... betul, tapi pastu sedia2 la diri d cubit mak budak 2 balik.... haha

Awangku Johan said...

@@shichi_iza
hahhaaha

shichi_iza said...

adil n saksama akak ija ni.... ish ish ish... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...